Libnet.ro
UNICEF

06:00

Greva angajatilor de la Tarom, amanata. Motivul: Premierul Ponta sa poata zbura la Bruxelles

B1 B1,
Greva angajatilor de la Tarom, amanata. Motivul: Premierul Ponta sa poata zbura la Bruxelles

Liderii de sindicat ai Tarom nu au reusit sa adune, luni, suficiente semnaturi pentru a declansa o greva generala si au renuntat la idee. Administratia companiei aeriene invoca insa un motiv mai putin. continuă pe B1

Greva angajatilor de la Tarom, amanata. Motivul: Pentru ca premierul Ponta sa poata zbura la Bruxelles

Liderii de sindicat ai Tarom nu au reusit sa adune, luni, suficiente semnaturi pentru a declansa o greva generala si au renuntat la idee. Administratia companiei aeriene invoca insa un motiv mai putin.

Greva din Tarom, anulata de plecarea lui Ponta la Bruxelles.

Sindicatele voiau sa lase avioanele la sol pe 14 noiembrie, dar nu au strans destule semnaturi, iar zborul programat al premierului a fost argumentul suprem in replica administratiei pentru a anula greva, potrivit Adevarul. ro Angajatii Tarom au amenintat saptamana trecuta ca ar putea declansa greva generala prin oprirea tuturor zborurilor in data de 14 noiembrie, acestia fiind nemultumiti de noii manageri si de modul in care este administrata compania aeriana. Luni, liderii de sindicat s-au .

Premierul elen, Antonis Samaras, il invita pe premierul Ponta sa faca o vizita oficiala ...

Premierul elen, Antonis Samaras, i-a transmis marti, omologului roman, Victor Ponta, cu ocazia unei intrevederi bilaterale, invitatia de a efectua in perioada urmatoare o vizita oficiala la Atena, informeaza biroul de presa al Guvernului, potrivit Mediafax. Prim-ministrul Victor Ponta si premierul elen, Antonis Samaras, s-au intalnit, la Bruxelles, in marja reuniunii Grupului Prietenii Coeziunii. Potrivit sursei citate, premierul Ponta a multumit pentru invitatie si a aratat ca .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )