Libnet.ro
UNICEF

08:00

Actrita Michelle Rodriguez a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata in timpul filmarilor din Romania

B1 B1,
Actrita Michelle Rodriguez a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata in timpul filmarilor din Romania

Actrita americana Michelle Rodriguez a adoptat o pisica abandonata din Romania, in timpul unor filmari, pe care a introdus-o apoi ilegat in Statele Unite. Michelle Rodriguez a declarat in cadrul unui interviu. continuă pe B1

VIDEO Actrita Michelle Rodriguez sustine ca a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata din Romania

Actrita Michelle Rodriguez, cunoscuta pentru rolurile din filme precum Furios si iute sau Avatar, a adoptat o pisica abandonata din Romania, pe care a introdus-o ilegal in Statele Unite, potrivit dezvaluirilor facute de artista americana intr-un material video postat pe site-ul msn. com.

O actrita celebra a introdus ilegal in SUA o pisica adoptata din Romania.

Actrita Michelle Rodriguez a adoptat o pisica abandonata din Romania, pe care a introdus-o ilegal in Statele Unite, potrivit dezvaluirilor facute de artista americana intr-un material video postat pe site-ul msn. com, citat de Mediafax. In acest material video, Michelle Rodriguez spune ca a gasit pisica perfecta atunci cand turna un film in Romania. Ea spune ca a simtit imediat ca doreste sa ii ofere un nou camin acelei pisicute abandonate pe strada. Actrita spune ca, desi pisica era foarte .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )