Libnet.ro
UNICEF

05:00

Actualizarea Instagram iti permite sa folosesti mai multe conturi in acelasi timp

Playtech Playtech,
Actualizarea Instagram iti permite sa folosesti mai multe conturi in acelasi timp

In sfarsit, Instagram ofera una dintre cele mai asteptate si cerute functionalitati. Aplicatia de photo sharing a anuntat ca va permite utilizatorilor sa foloseasca mai multe conturi in acelasi timp, gratie unei actualizari disponibile si pentru iOS, si pentru Android. Odata ce faci actualizarea 7. 15, poti avea acces la ea din setarile contului de pe []. continuă pe Playtech

Copiii expusi la mai multe limbi straine ii inteleg mai bine pe cei din jur

Un nou studiu, publicat in prestigioasa revista stiintifica Psychological Science, de patru cercetatori de la Universitatea din Chicago, arata ca acei copii care vorbesc mai multe limbi ii inteleg mai bine pe cei din jur.

Copiii expusi la mai multe limbi straine ii inteleg mai bine pe cei din jur. Ce spun specialistii in educatie

Specialist in educatie: Nu e nimic nenatural sa ne expunem copiii la mai multe limbi straine, efectele sunt benefice pentru dezvoltarea lui.

Coreea de Nord sfideaza toate avertismentele: Vom lansa si mai multe rachete

Coreea de Nord sfideaza avertismentele venite din toata lumea si anunta ca va continua sa lanseze si mai multe rachete cu raza lunga de actiune. La cateva ore dupa lansare, Coreea de Nord a ramas sfidatoare in ciuda faptu.

VIDEO Cutremur puternic in Taiwan, mai multe cladiri, inclusiv una de 17 etaje, s-au prabusit

Un puternic cutremur a lovit sambata Taiwanul, ucigand cel putin sapte persoane, cele mai multe intr-un bloc de locuinte cu 17 etaje ce s-a prabusit, existand temerea ca inca 35 de persoane sunt inca prinse sub daramaturi la ore dupa inceperea operatiunilor de salvare.

Femeia care s-a transformat in voluntar de meserie: in casele sarace am vazut cele mai multe diplome, trofee si medalii

Nimeni nu mai stie exact de unde o stie - de la spital, de la sindicat, de la asociatie, de la activitatile umanitare, de la cursurile de perfectionare sau de aiurea - insa cine are nevoie de ajutor apeleaza la Mirela Vasile, voluntarul care lupta pentru deznadajduiti.

Cutremur de 6,4 grade in Taiwan: mai multe cladiri s-au prabusit

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )