Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adapostul modern de aproape doua milioane de lei pentru 5000 de caini la Breasta

Adevărul Adevărul,
Adapostul modern de aproape doua milioane de lei pentru 5000 de caini la Breasta

Investitia de aproape doua milioane de lei este suportata din bugetul local al Craiovei, iar in prima etapa vor fi construite spatii de cazare pentru 500 de caini. continuă pe Adevărul

Bugetele Ministerului Justitiei, Inaltei Curti, Ministerului Public si CSM, suplimentate cu peste 64 milioane de lei pentru restante salariale

Bugetele Ministerului Justitiei MJ), Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Ministerului Public MP) si Consiliului Superior al Magistraturii CSM) vor fi suplimentate cu peste 64 de milioane de lei pentru plata unor drepturi salariale devenite executorii, potrivit unui proiect de hotarare citat de Mediafax.

Maria Schutz, condamnata in dosarul serelor din Codlea: 12 ani de inchisoare in regim de detentie si despagubiri de aproape 20 milioane lei

Maria Schutz a fost condamnata, marti, de catre Tribunalul Bihor, la 12 ani de inchisoare in regim de detentie. in plus, aceasteia i-au fost intrezise drepturile electorale si civile pe o durata de patru ani.

Venituri de opt milioane de lei pentru Iprochim

Institutul de Proiectari Chimice Iprochim are aprobat, pentru acest an, un buget de venituri si cheltuieli cu venituri totale de 8,4 milioane lei si un profit brut de 18. 000 de lei.

Profit brut de aproape un milion de lei pentru Santierul Naval 2 Mai

Santierul Naval 2 Mai SA Mangalia si-a bugetat, pentru acest an, venituri totale de 12 milioane lei si un profit brut de 969. 000 de lei.

Solidaritate germana: Bayern a pus umarul la salvarea Borussiei de la faliment in 2004 - imprumut de doua milioane de euro

A castigat Liga Campionilor in 1997 a trecut de Juventus in ultimul act), dar la doar sapte ani distanta a fost aproape de faliment. Borussia Dortmund a trecut prin clipe foarte grele in 2004 - clubul acumulase datorii de 200 de milioane de euro, iar un mic ajutor a venit surprinzator din partea marii rivale - Bayern Munchen: un imprumut de doua milioane de euro.

Datoria catre elevii navetisti din Sibiu a ajuns la 3,2 milioane lei: Inspectoratul Scolar promite sa faca decontarile in trei saptamani

Celor peste 2. 200 de elevi din judetul Sibiu care fac naveta nu le-au mai fost decontate abonamentele inca din luna octombrie, suma depasind in prezent 3,2 milioane lei. Potrivit reprezentantilor Ispectoratului.

Presedintele Tribunalului Dambovita, acuzat ca ar fi luat mita 12.500 de lei pentru un dosar.

Presedintele Tribunalului Dambovita, Ion Milosoiu, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi luat mita 12. 500 de lei pentru a da o solutie favorabila intr-un dosar penal, potrivit unui comunicat al DNA, remis luni Romania libera. La data de 2 noiembrie 2010, inculpatul Banu Georgea pretins de la inculpatul Eftimie Visan si de la invinuitul Anghel Robert, pentru invinuitul Milosioiu Ion, judecator, presedinte al Tribunalului Dambovita, suma de .

Maria Schutz, condamnata in dosarul serelor din Codlea si Oradea la 12 ani de inchisoare si la despagubiri de aproape 20 mil lei

Tribunalul Bihor a condamnat-o marti pe Maria Schutz in dosarul serelor din Codlea si Oradea la o pedeapsa de 12 ani de inchisoare in regim de detentie si interzicerea drepturilor electorale si civile pe o durata de patru ani dupa executarea pedepsei principale, fiind obligata la plata unor despagubiri civile de aproape 20 de milioane de lei, anunta Agerpres. Catalin Voicu, in 2009: Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj. Suta aia cu serele, cu tot.

EVAZIUNE de aproape 10 milioane euro in Suceava: 34 de persoane, RETINUTE.

34 de persoane, intre care omul de afaceri sucevean Vasile Florea, au fost retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 9,8 milioane de euro, relateaza Mediafax. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, pe tot parcursul noptii de luni spre marti la DIICOT Suceava au avut loc audieri in dosarul de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 9,8 milioane de euro, prin tranzactii fictive cu materiale de constructii. Pana marti dimineata au .

Taxe de pana la 1.500 de lei pentru alegerea doctorului. Proiectul ar putea intra in vigoare in 2014

Cine isi alege medicul care sa-l trateze va plati factura pentru tratament preferential. Asa s-a gandit ministrul Sanatatii sa faca rost de bani pentru medici. 150 de lei. Atat ar trebui sa fie suma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )