Libnet.ro
UNICEF

12:30

EVAZIUNE de aproape 10 milioane euro in Suceava: 34 de persoane, RETINUTE.

România Liberă România Liberă,
EVAZIUNE de aproape 10 milioane euro in Suceava: 34 de persoane, RETINUTE.

34 de persoane, intre care omul de afaceri sucevean Vasile Florea, au fost retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 9,8 milioane de euro, relateaza Mediafax. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, pe tot parcursul noptii de luni spre marti la DIICOT Suceava au avut loc audieri in dosarul de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 9,8 milioane de euro, prin tranzactii fictive cu materiale de constructii. Pana marti dimineata au . continuă pe România Liberă

22 de perchezitii la Brasov in dosar penal de evaziune fiscalade aproape 10 milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Suceava au efectuat 167 perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetele Suceava, Botosani, Bacau, Dambovita, Neamt, Timis, Vrancea, Brasov, Mures, Galati, Valcea, Ilfov, Iasi, Olt, fiind cautate 110 persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani. La Brasov au avut loc 22 de perchezitii.

Grupare de evazionisti care a cauzat prejudicii de aproape 10 milioane de euro, destructurata de DIICOT

Procurorii DIICOT, impreuna cu Politia Suceava, au destructurat, luni, o grupare infractionala specializata in evaziune fiscala si spalare de bani.

Ministerul Fondurilor Europene: Romania trebuie sa suporte corectii de aproape 700 de milioane de euro

Romania trebuie sa suporte corectii financiare in valoare de aproape 700 de milioane de euro, din cauza neregulilor constatate in urma derularii unor proiecte care au beneficiat de sprijinul financiar al UE, a declarat sambata ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. Ministrul a precizat ca deocamdata nu se stie care va fi sursa din care vor fi suportate aceste corectii, bugetul de stat sau beneficiarii care nu au respectat regulile.

Safety Broker a intermediat prime de peste 11,5 milioane euro in primul trimestru

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primul trimestru al anului acesta prime in valoare de peste 11,5 milioane euro, cu 4,4 milioane euro mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Acordul intre Guvern si Daimler a fost semnat. Grupul auto german va investi peste 300 milioane euro in Romania

Reprezentantii grupului auto german Daimler si ministrul delegat pentru marile proiecte, Dan Sova, au semnmat luni acordul prin care constructorul auto va investi in Romania o suma de 300 de milioane de euro.

Adapostul modern de aproape doua milioane de lei pentru 5000 de caini la Breasta

Investitia de aproape doua milioane de lei este suportata din bugetul local al Craiovei, iar in prima etapa vor fi construite spatii de cazare pentru 500 de caini.

REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Grupul german REWE va investi peste 100 milioane euro in urmatorii doi ani in deschiderea de noi magazine Penny si XXL Mega Discount in Romania si modernizarea celor existente, urmand sa ajunga in 2014 la o retea totala de 182 de unitati, vanzari de peste 550 milioane euro si profit de 3,5 milioane euro.

National Bank of Greece a obtinut un profit de 27 milioane euro in primul trimestru

National Bank of Greece NBG), proprietara Bancii Romanesti, a obtinut in primul trimestru un profit net de 27 de milioane euro, rezultat care include efectul unei pierderi de 159 milioane euro generate de preluarea Eurobank, fata de pierderi de 265 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Deutsche Telekom ar putea prelua GTS Central Europe, pentru 600 milioane euro - surse

Deutsche Telekom este in discutii cu furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Central Europe, germanii dorind sa cumpere compania prezenta si in Romania, contra unei sume de 600 milioane euro, spun surse citate de Wall Street Journal.

S-a semnat acordul dintre Guvern si Daimler, pentru investitia de 300 milioane euro a grupului german

Luni, la Palatul Victoria, ministrul Dan Sova si reprezentantii Daimler au semnat acordul legat de investitiile de 300 milioane euro pe care germanii le vor face in extinderea fabricilor de componente de la Sebes si Cugir. Guvernul a promis ca va crea cele mai bune conditii pentru grupul german care a confirmat in aprilie investitiile in filiala Star Transmission care activeaza din 2001 si are acum 800 de angajati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )