Libnet.ro
UNICEF

23:00

UE a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni pe lista cu sanctiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni pe lista cu sanctiuni

Uniunea Europeana UE) a adaugat inca 12 nume pe lista oficialilor vizati de sanctiuni in urma alipirii Crimeei la Rusia, a anuntat astazi presedintele francez Francois Hollande. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni prorusi pe lista cu sanctiuni

Uniunea Europeana a decis sa adauge inca 12 nume pe lista oficialilor rusi si ucraineni vizati de sanctiuni in urma anexarii peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, a anuntat recent presedintele Frantei, Francois Hollande, potrivit AFP.

SUA: Sanctiuni impotriva a 11 oficiali rusi si ucraineni, intre care si Viktor Ianukovici

Presedintele american Barack Obama a decis aseara sanctiuni impotriva a 11 importanti oficiali rusi si ucraineni, intre care si presedintele ucrainean destituit Viktor Ianukovici, ca represalii pentru referendumul privind anexarea Crimeei la Rusia, a anuntat ieri Casa Alba.

Oficiali rusi si ucraineni sunt vizati de sanctiuni

SUA si UE au publicat, ieri, listele cu oficialii rusi si ucraineni sanctionati cu interdictii de calatorie si inghetarea conturilor, potrivit Reuters.

Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si o banca ruseasca

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi noi sanctiuni vizand alti oficiali rusi si o banca ruseasca, drept represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia. Obama a amenintat Moscova ca Statele Unite.

Merkel: UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni.

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. La Consiliului European care incepe azi joi -n. r. ), sefii de stat si de Guvern din UE vor aproba sanctiunile decise in urma cu doua saptamani . ) Printre acestea se afla si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )