Libnet.ro
UNICEF

18:00

Merkel: UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni.

România Liberă România Liberă,
Merkel: UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni.

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. La Consiliului European care incepe azi joi -n. r. ), sefii de stat si de Guvern din UE vor aproba sanctiunile decise in urma cu doua saptamani . ) Printre acestea se afla si . continuă pe România Liberă

UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotrica Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei.

inainte de inceperea summit-ului UE, Angela Merkel declara ca Europa va extinde lista cu oficialii rusi sanctionati

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP.

Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, citata de AFP. La Consiliului European care.

Obama anunta noi sanctiuni pentru oficialii rusi si o banca ruseasca.

Presedintele american Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si ameninta Moscova cu sanctiuni economice, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Intr-o scurta interventie la Casa Alba, consacrata situatiei din Ucraina, seful statului a insistat, de asemenea, asupra faptului ca sustinerea Statelor Unite fata de aliatii lor din cadrul NATO este de nezdruncinat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )