Libnet.ro
UNICEF

22:00

inainte de inceperea summit-ului UE, Angela Merkel declara ca Europa va extinde lista cu oficialii rusi sanctionati

Adevărul Adevărul,
inainte de inceperea summit-ului UE, Angela Merkel declara ca Europa va extinde lista cu oficialii rusi sanctionati

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Angela Merkel anunta extinderea listei responsabililor rusi sanctionati de UE si lasa deschisa usa pentru sanctiuni economice

Uniunea Europeana va extinde lista responsabililor rusi si a ucrainenilor pro-rusi afectati de interdictia de vize si de inghetarea averilor, a anuntat joi cancelarul german Angela Merkel, lasand deschisa usa pentru sanctiuni economice in caz de escaladare a crizei, scrie AFP.

Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, citata de AFP. La Consiliului European care.

Angela Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia este contrara dreptului international

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )