Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Playtech Playtech,
Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu . continuă pe Playtech

Tragedie in Hunedoara: o tanara de 19 ani a fost gasita spanzurata. O vecina a incercat sa o salveze

Tragedie in municipiul Hunedoara: o tanara de doar 19 ani a fost gasita spanzurata in locuinta ei, de pe Strada Muresului.

Pepe, adevarul despre bani. Cum a facut avere, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Pepe a vorbit despre averea sa pe care acum trebuie sa o imparta cu mama copiilor lui. Cum a reusit sa puna bazele afacerilor sale si sa faca atatia bani? Artistul a fost extrem de transparent. Cum a reusit Pepe sa-si faca averea? Artistul le-a recunoscut totul fanilor Divortul bomba al anului din showbiz-ul romanesc .

Cine e Raluca Pastrama, de fapt. Ce studii are femeia de care Pepe divorteaza

Putini s-ar fi asteptat ca relatia dintre Pepe si Raluca Pastrama sa se sfarseasca, mai ales dupa ce si-au implinit familia cu al doilea copil. Supus si resemnat, artistul a postat o inregistrare video cu el dand vestea divortului. El a lasat de inteles ca nu a avut de ales si ca lucrurile au fost .

Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

In ce mod sunt tratati pacientii de bolnavi de COVID-19 in Romania. Loredana Chimoiu este si ea infectata si a facut demersuri disperate pentru a putea sa isi conduca mama pe ultimul drum, insa raspunsul DSP-ului a fost un NU categoric. Cum sunt ingrijiti pacientii de COVID in Romania Astazi, in Romania s-au inregistrat peste .

Sandel Balan, adevarul despre starea de sanatate a Andreei Balan. Cum se simte vedeta

Sandel Balan a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale. Cum se simte acum Andreea Balan? Noile vesti ale celebrei jurate de la emisiunea Te cunosc de undeva i-au socat pe cei care o urmaresc. Sandel Balan vine cu detalii despre starea de sanatate a Andreei Sandel Balan i-a transmis un mesaj de incurajare .

EXCLUSIV Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. in sfarsit, a recunoscut tot!

Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. Cea mai titrata impresara sportiva de la noi dezvaluie dedesubturile scandalului cu celebrul antrenor, dedesubturi care au zguduit lumea fotbalului. Iata ce a deranjat-o pe impresara Anamaria Prodan, acuzata la acea vreme ca ar fi geloasa pe iubita antrenorului Dan Alexa. Care a fost cel .

Carmen de la Salciua, prinsa cu minciuna. Adevarul despre relatia ei cu Alex Bodi

In showbiz-ul romanesc, toate drumurile par sa duca la Alex Bodi. Chiar si cele ale lui Carmen de la Salciua, care s-a fotografiat in masina afaceristului si a devenit rapid si motiv de cearta in casa sa, apoi tinta acuzatiilor fostei sotii, Bianca Dragusanu. Legatura celor doi a fost pusa sub semnul intrebarii in urma .

Mihai Stoichita, adevarul despre relatia cu Adi Mutu. De ce il injura des, de fapt

Mihai Stoichita a vorbit despre relatia cu Adrian Mutu, cel pe care l-a injurat recent, inaintea unei conferinte de presa. Stoichita a stat pe banca nationalei U21 la partida cu Malta, chiar in locul lui Mutu. Briliantul a fost considerat contact direct al unei persoane din staff testata pozitiv cu noul coronavirus. Iar ca masura .

Noua pista a anchetatorilor: Tanara gasita arsa pe un camp din Giurgiu ar putea fi din Bucuresti

Ofiterii de politie au luat in calcul faptul ca fataucisa si incendiata pe un camp din Giurgiu ar putea fi din Capitala. Ar fi vorba despre o tanara de 22 de ani care locuia impreuna cu bunicul sau.

Noi vesti sumbre despre COVID-19: Nu scapam nici in anul 2021 de pandemie

Pandemia de coronavirus va dura mai mult decat au crezut specialistii, anunta un celebru virusolog italian care precizeaza ca va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca ne vom confrunta cu Sars Cov-2 pe parcursul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )