Libnet.ro
UNICEF

19:00

ADEVARUL LIVE (16.00) Alin Petrache, presedintele FRR, despre amicalul de lux al nationalei: Romania - Tonga

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE (16.00) Alin Petrache, presedintele FRR, despre amicalul de lux al nationalei: Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache este invitat la ADEVARUL LIVE, unde va sta de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru. Romani - Tonga se joaca sambata, incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 16.00: Alin Petrache, presedintele FRR, despre amicalul de lux al nationalei: Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, este invitat la Adevarul Live, unde va sta de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru. Romania - Tonga se joaca sambata incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2.

VIDEO Adevarul Live, cu presedintele FRR, Alin Petrache, despre amicalul de lux Romania - Tonga

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, a fost invitat la Adevarul Live, unde a stat de vorba cu jurnalistii sportivi Alexandru Stefan si Andrei Militaru, despre meciul Romania - Tonga, care se joaca sambata incepand cu ora 19. 00 si va fi televizat de TVR 2.

Adevarul Live cu tineri din Romania care construiesc roboti: Inteligenta artificiala merge mana in mana cu robotica

La Adevarul Live s-a discutat despre roboti, cum ii faci si ce ii poti invata sa faca. Invitati au fost Alin Jderu si Emanuel Puscalau, doi tineri pasionati de robotica, si Dan Tudose, sef de lucrari la Univeristatea Politehnica din Bucuresti.

Adevarul Live de la ora 15.00: De vorba cu tinerii care construiesc roboti

La Adevarul Live de la ora 15. 00 sunt invitati Alin Jderu si Emanuel Puscalau, doi tineri pasionati de robotica, dar si Dan Tudose, sef de lucrari la Univeristatea Politehnica din Bucuresti.

Adevarul Live cu tinerii care construiesc roboti: Inteligenta artificiala merge mana in mana cu robotica

La Adevarul Live de la ora 15. 00 sunt invitati Alin Jderu si Emanuel Puscalau, doi tineri pasionati de robotica, dar si Dan Tudose, sef de lucrari la Univeristatea Politehnica din Bucuresti.

Ovidiu Kempes despre revenirea in rock, trupa Rezident X si viata in Australia la Adevarul live, de la ora 11.00

Ovidiu Kempes Ioncu ex Cargo), una dintre cele mai bune voci din rockul romanesc, si chitaristul Tavi Iepan vin astazi in studioul Adevarul Live, de la ora 11. Cei doi artisti vor vorbi despre actualul lor proiect muzical, trupa Rezident Ex, despre turneul pe care il sustin in tara, despre revenirea lui Kempes in muzica si despre viata lui in Australia.

Despre intalnirile chirurgilor cu Dumnezeu in sala de operatii, la Adevarul Live de la ora 15.00

Sala de operatii este considerata de multi medici un sanctuar, unde se intalneste umanul cu divinul. La Adevarul Live de la ora 15. 00 vine sa povesteasca despre astfel de revelatii profesorul doctor Nicolae Constantinescu, chirurgul care a efectuat peste 8. 000 de interventii si caruia i-a ajutat Dumnezeu sa fie medic de garda atat in timpul violentelor de la Revolutie, cat si la Mineriada.

Constantin Nita, ministrul Energiei, vorbeste la Adevarul Live despre armele pe care Romania le are in lupta pentru independenta energetica

Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu, despre alternativele pe care Romania le are pentru a ajunge independenta din punct de vedere energetic.

Dascalii ies in strada. Ce se poate face in educatie daca ar primi 6% din PIB, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Peste 10. 000 de dascali, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ies astazi in strada, cerand ca educatia sa aiba parte de finantarea promisa in lege: 6% din PIB. Despre problemele din invatamant si mirajul cifrei magice 6% si ce s-ar putea face cu acesti bani daca sindicalistii i-ar indupleca pe guvernanti discutam la Adevarul Live, de la ora 12.

Daniela Lulache, managerul privat al Nuclearelectrica, la Adevarul Live: Reactoarele de la Cernavoda sunt printre cele mai sigure din lume

Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica, vorbeste, la Adevarul Live, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Ion M. Ionita, despre proiectul reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si viitorul energeticii nucleare in Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )