Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Ce se ascunde in spatele autodenuntului facut de Robert Turcescu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Ce se ascunde in spatele autodenuntului facut de Robert Turcescu

Grigore Cartianu a comentat, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Cartianu: Denuntul lui Turcescu face parte din planul de darmare a lui Ponta

Grigore Cartianu comenteaza, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, Cartianu: Autodenuntul lui Turcescu face parte din planul de demolare a lui Ponta

Grigore Cartianu a comentat, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei matei, la B1TV, ca documenetele p-e care le-a publicat pe blogul personal soi care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei Matei, la B1TV, ca documentele pe care le-a publicat pe blogul personal si care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

VIDEO Cusurgiii Mihai Gainusa, Codrut Keghes si Octavian Pascut, la Adevarul Live: incercam sa fim o alternativa sanatoasa pentru public

Mihai Gainusa, Codrut Keghes si Octavian Pascut au fost prezenti in studioul Adevarul Live, unde au facut cele mai importante dezvaluiri despre noul lor proiect, emisiunea de umor Cusurgiii, care va debuta in aceasta seara la Prima TV.

Cum sa ramanem sanatosi toamna aceasta, fara pastile. Aflam la Adevarul Live, de la ora 15.00

Pe masura ce temperaturile scad, organismul incepe sa se resimta: racim, ne doare capul, ne dor articulatiile. Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, vine la Adevarul Live sa explice modificarile care au loc in corp odata cu trecerea la sezonul rece si sa ne recomande trucuri naturale care ne scapa de suferinte toamna asta.

Actoria nu a fost niciodata mai simpla. Dorian Boguta, despre scoala de actorie de film, la Adevarul Live, ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla Dorian Boguta, unul dintre actorii fondatori ai scolii de actorie de film. La infiintarea ei au luat parte si actorii Alexandru Papadopol si Dragos Bucur. Povestim despre sectiile scolii, durata si pretul acesteia. Sfaturi direct de la profesionisti pentru a deveni un actor cu acte in regula, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Actoria nu a fost niciodata mai simpla. Dorian Boguta, despre scoala de actorie de film, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, s-a aflat Dorian Boguta, unul dintre actorii fondatori ai scolii de actorie de film. La infiintarea ei au luat parte si actorii Alexandru Papadopol si Dragos Bucur.

Cusurgiii Mihai Gainusa, Codrut Keghes si Octavian Pascut vin la Adevarul Live, de la 12:00

Mihai Gainusa, Codrut Keghes si Octavian Pascut vin in studioul Adevarul Live, de la 12:00, unde vor face cele mai importante dezvaluiri despre noul lor proiect, emisiunea de umor Cusurgiii, care va debuta in aceasta seara la Prima TV.

Victor Ponta, la Adevarul Live:Cineva care crede ca eu duc Romania spre Rusia da dovada de putina inteligenta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la Presedintie, a vorbit, vineri, la Adevarul Live, printre alte subiecte, despre unirea cu Republica Moldova, despre proiectul de autonomie al Tinutului Secuiesc, despre manualele scolare, despre relatia cu Rusia, precum si despre predarea religiei in scoli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )