Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul Live: Bogdan Stanoevici, ministrul romanilor de pretutindeni, despre problemele imigrantilor si imaginea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Bogdan Stanoevici, ministrul romanilor de pretutindeni, despre problemele imigrantilor si imaginea Romaniei

De la ora 15. 00, Bogdan Stanoevici, noul ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre minoritatile romane din diaspora, despre problemele de imagine ale Romaniei, care s-au acutizat in ultimul an, si despre provocarile intampinate in efortuile de a-i ajuta pe expati sa-si pastreze identitatea. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: Bogdan Stanoevici, ministrul romanilor de pretutindeni - Nu toti oamenii sunt preocupati de imaginea Romaniei

De la ora 15. 00, Bogdan Stanoevici, noul ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre minoritatile romane din diaspora, despre problemele de imagine ale Romaniei, care s-au acutizat in ultimul an, si despre provocarile intampinate in efortuile de a-i ajuta pe expati sa-si pastreze identitatea.

Specialisti, profesori si sportivi de performanta discuta la Adevarul Live de la ora 13.00 despre importanta sportului

Romanii au uitat de sport, iar scoala este primul loc al abandonului. Un studiu realizat in randul studentilor arata ca aproape 75% dintre studenti nu au fost la nicio ora de sport in universitate. Oficialii au inteles pericolul pentru actualele si viitoarele generatii si au decis sa dubleze numarul orelor de miscare, incepand cu clasa zero. Despre sport ca esenta a unei vieti sanatoase discutam de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Razboi civil in Ucraina? Invitat general (r) Mihai Margarit, fost sef al Directiei Informatii Militare

Generalul r) Mihai Margarit, fost sef al Directiei Informatii Militare din cadrul MApN, discuta cu jurnalistul Cristian Unteanu, in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre posibilitatea declansarii unui conflict sau a unei serii de conflicte majore in estul si sudul Ucrainei, despre posibila reactie a comunitatii internationale la actiunile Rusiei si despre consecintele acestora pe plan militar si diplomatic.

Adevarul Live, de la ora 15.00, despre educatia juridica: Au elevii de azi sansa de a deveni cetateni mai bine informati?

Gratiela Vaduva, sefa Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei, discuta, astazi, cu Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, despre educatia juridica a copiilor, in cadrul unei dezbateri Adevarul Live, de la ora 15.

VIDEO Adevarul Live: Razboi civil in Ucraina? General (r) Mihai Margarit: Ceea ce se intampla in Ucraina astazi era previzibil

Generalul r) Mihai Margarit, fost sef al Directiei Informatii Militare din cadrul MApN, a discutat cu jurnalistul Cristian Unteanu, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre posibilitatea declansarii unui conflict sau a unei serii de conflicte majore in estul si sudul Ucrainei, despre posibila reactie a comunitatii internationale la actiunile Rusiei si despre consecintele acestora pe plan militar si diplomatic.

Jean Gavril, nebun de legat la Adevarul Live, vineri, la 14.00

Tanar si experimentat, Jean Gavril, cantaretul care si-a dovedit maiestria la pian, bass, chitara electrica si acustica si prin vocea sa puternica, vorbeste la Adevarul Live despre pasiunea pentru muzica. in drumul spre faima internationala, cantaretul in varsta de 20 de ani si-a lansat recent videoclipul piesei Nebun de legat/ I Wont Get Lost.

BACALAUREAT 2014 Prima lectie de Romana cu profesoara Iulia Pop de la Colegiul Sf. Sava, la Adevarul Live, de la 12.00

Astazi, de la ora 12. 00, profesoara Iulia Pop de la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti va preda la Adevarul Live prima lectie video pentru proba de Limba si Literatura Romana de la BAC. Lectia video este prima din peste 40 de astfel de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

Adevarul Live: Tatuajul, intre arta si tabu

Din cele mai vechi timpuri, tatuajul a reprezentat o forma de modificare a aspectului fizic, dar, odata cu modernizarea omului, acest simbol a primit noi valente. Ce a ajuns sa insemne de fapt tatuajul si care sunt cele mai comune motive pentru care oamenii aleg sa se insemneze aflam la Adevarul Live, de la Diana Dutescu, Sabrina Valeriu, Diana Bart, Ionut Alexandru Botez si Adrian Paraschiv, artisti la RedInk Studio.

Lideri ai romanilor din Timoc s-au intalnit cu ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni

O delegatie a principalilor lideri ai romanilor/vlahilor din Timoc, Serbia, a avut, sambata, o intalnire cu ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici.

VIDEO Adevarul Live: Cartianu, despre cine il inlocuieste pe Traian Basescu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, despre succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni. Aseara, seful statului l-a indicat pe Mircea Geoana ca solute pentru functia de presedinte dintre candidatii de pe stanga spectrului politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )