Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Cum a performat anul trecut CEC Bank, cea mai mare banca de stat din Romania, cum planuieste sa ajunga in top 5 si cum ar ajuta-o listarea la bursa ne spune Bogdan Neacsu, CEO CEC Bank, la Adevarul Live de la ora 11. continuă pe Adevărul

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Cea mai veche casa din Bucuresti. Rezista de peste 250 de ani si adaposteste acum o colectie de arta impresionanta

Casa Melik, unde functioneaza in prezent Muzeul Theodor Pallady, care gazduieste peste 800 de desene si gravuri ale artistului, este considerata cea mai veche locuinta din Bucuresti.

Cea mai interesanta functie a ultimei game de iPhone-uri devine in sfarsit disponibila

Prezentata la lansarea din septembrie, posibilitatea de a filma cu toate camerele noilor iPhone-uri a fost poate cea mai asteptata dintre functiile anuntate atunci.

Carbochim, cel mai mare producator de abrazive din Romania, a fost preluat de proprietarul unor mall-uri

Dezvoltatorul imobiliar Iulius, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, intra pe piata de productie industriala, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni ale Carbochim SA din Cluj-Napoca, cel mai mare producatorul de abrazive din Romania.

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

Amazon vrea sa rezolve cea mai mare problema a filmelor in limbi straine

Razboiul streamingului intre Netflix, Amazon, HBO si restul da nastere unor idei utile tuturor. Amazon a venit cu una noua si recurge la inteligenta artificiala ca s-o.

O invatatoare din Sibiu isi ia concedii medicale saptamanale Copiii, care sunt nesupravegheati in cea mai mare parte a timpului, stau uneori cu femeia de serviciu (parinte)

Un numar de 21 de elevi ai unei scoli din Sibiu sunt lasati nesupravegheati, din cauza ca invatatoarea isi ia concedii medicale saptamanale. Parintii au depus sesizari la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, dupa ce cadrul didactic a lipsit din luna septembrie a anului trecut, relateaza Mediafax.

Eliminarea pensiilor speciale, dezbatere cu scantei in Parlament: Cea mai mare pensie este de 77.000 de lei!

Sedinta cu scantei in plenul Camerei Deputatilor, unde este dezbatut si votat proiectul de lege privind pensiile speciale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2566 seconds )