Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adevarul Live: Declaratia de presa a presedintelui Basescu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Declaratia de presa a presedintelui Basescu

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca proiectul Rosia Montana va fi respins de Parlament. Urmareste-l in direct pe presedinte. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 16.00: Declaratia de presa a presedintelui Basescu

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Urmareste-l in direct pe presedinte.

VIDEO Traian Basescu, despre conflictul din Siria: Romania nu are resurse militare pentru o operatiune militara

Presedintele Traian Basescu a declarat, de la Palatul Cotroceni, ca, in cazul in care se va ajunge la o interventie militara in Siria, Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru o operatiune de o asemenea anvergura.

Dezbatere Adevarul Live, despre situatia din Siria

Luni, de la ora 15. 00, jurnalistul Ion M. Ionita va discuta cu analistul militar Ion Petrescu si analistul Razvan Munteanu in studioul Adevarul Live despre situatia actuala din Siria, despre ofensiva pregatita de Statele Unite si despre votul din Congresul american, programat pentru saptamana aceasta, privind o interventie militara in tara araba.

Dezbatere Adevarul Live, despre situatia din Siria si de la Rosia Montana, de la ora 15.00. Posibile scenarii pentru votul in Congresul SUA

Luni, de la ora 15. 00, jurnalistul Ion M. Ionita discuta cu analistul militar Ion Petrescu, cu jurnalistul Ovidiu Nahoi si cu specialistul in relatii internationale Razvan Munteanu in studioul Adevarul Live, despre situatia actuala din Siria, despre ofensiva pregatita de Statele Unite si despre votul din Congresul american, programat pentru saptamana aceasta, privind o interventie militara in tara araba.

Grigore Cartianu si Dan Marinescu au explicat la Adevarul Live de ce huliganii nu au patrie

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Grigore Cartianu au discutat astazi, la Adevarul Live, despre partida dintre Romania si Ungaria astazi, 21. 00), din preliminariile CM 2014. Cei doi jurnalisti au analizat relatarile televiziunilor despre incidentele suporterilor maghiari de vineri din Bucuresti, dar si sansele de calificare ale Romaniei la CM 2014.

De ce huliganii nu au patrie - dezbatere Adevarul LIVE

Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si jurnalistul Grigore Cartianu au discutat vineri dupa-amiaza, la Adevarul Live, despre partida dintre Romania si Ungaria, din preliminariile CM 2014. Cei doi jurnalisti au analizat relatarile televiziunilor despre incidentele suporterilor maghiari de vineri din Bucuresti, dar si sansele de calificare ale Romaniei la CM 2014.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, luni, de la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarie penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala in cazul fostilor ministri Videanu si Silaghi

Presedintele Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, ministrului Justitiei cererile de urmarire penala pentru Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, si Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. Anunturile au fost facute prin doua comunicate de presa ale Administratiei Prezidentiale.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Manipularea presei in cazul Corneliu Zelea Codreanu

Jurnalistul Ion Cristoiu a incercat sa explice cum s-a implicat presa in promovarea procesului lui Corneliu Zelea Codreanu si cum mesajul clar al uciderii unui om este distorsionatin faptul ca generatia de studenti din anii 1922 sunt o victima a sistemului de invatamant.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )