Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, despre demisia ministrului Radu Stroe: A fost o discutie intre Ponta si Antonescu si s-a cerut la schimb un ministru din PSD

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, despre demisia ministrului Radu Stroe: A fost o discutie intre Ponta si Antonescu si s-a cerut la schimb un ministru din PSD

Jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, despre demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si despre masurile luate de Guvern in urma accidentului aviatic din Apuseni. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, despre demisia ministrului Radu Stroe: A fost o discutie intre Ponta si Antonescu si s-a cerut la schimb un ministru din PSD

Jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu vor discuta, la Adevarul Live, despre demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si despre masurile luate de Guvern in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Adevarul Live, despre demisia ministrului Radu Stroe: Ponta iesea mai bine daca ar fi demis imediat doi ministri

Jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, despre demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si despre masurile luate de Guvern in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Liviu Dragnea regreta demisia ministrului Radu Stroe

Vicepremierul Liviu Dragnea si-a exprimat regretul pentru demisia ministrului Radu Stroe, explicand ca este un gest politic. Eu am colaborat foarte bine cu dumnealui. Consider ca demisia a fost optiunea sa de.

Radu Banciu: Demisia lui Radu Stroe a fost orice, numai onorabila nu

Comentatorul TV RaduBanciu a discutat, joi seara, in cadrul emisiunii sale Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre demisia ministrului de Interne RaduStroe. Evident ca nu exista niciun .

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului.

Antonescu: Nu i-am cerut demisia lui Radu Stroe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut demisia lui Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne.

Crin Antonescu: Sustin deciziile premierului. Nu s-a propus demisia lui Radu Stroe

Liderul liberal Crin Antonescu, care a participat la sedinta de miercuri dimineata de la Guvern pe tema raportului preliminar intocmit in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca in aceasta sedinta prim-ministrul nu a propus demisia ministrului de Interne Radu Stroe, asa cum s-a vehiculat in presa, si ca sustine deciziile lui Victor Ponta.

Udrea: Demisia lui Radu Stroe a survenit ca urmare a presiunii publice asupra Guvernului

Demisia lui RaduStroe din Guvern nu este o demisie de onoare, ci vine in urma presiunii publice facute asupra Guvernului, a declarat, joi, deputatulPDL Elena Udrea. Radu Stroe si-a dat astazi demisia ca .

Elena Udrea: Demisia lui Radu Stroe nu are nimic in comun cu onoarea

Elena Udrea crede ca liberalul Radu Stroe a demisionat ca sa reduca prejudiciile de imagine suferite de guvern, si nu ca urmare a esecului inregistrat in gestionareaunei situatii de urgenta.

Regret ca Radu Stroe e ministru in timpul vietii mele

Domnule Radu Stroe, stiu ca nici prin cap nu va trece sa demisionati. Totusi, poate ca pentru o secunda, o sa va descoperiti fata umana, o sa coborati printre muritori aviatori, padurari, medici etc) si o sa luati in calcul, cum va place dumneavostra sa spuneti, sa demisionati. Sa nu fiti slab! Sa nu o faceti! Ar fi incorect.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )