Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta despre Legea descentralizarii, declarata neconstitutionala: Nu stiu ce a decis Curtea, trebuie sa dea motivarea. Daca ne spun cum trebuie facuta, o facem inca o data bine / Despre desfiintarea DNA: Singurul lucru care mi s-ar parea rep

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale cu privire la decizia asupra Legii descentralizarii, declarata neconstitutionala, si daca ne spun ce anume si cum trebuie facuta, o facem inca o data bine, pe placul Curtii Constitutionale. Despre comunicatul difuzat de Consiliul Judetean Constanta, dupa retinerea presedintelui CJ Nicusor Constantinescu pentru fapte de coruptie, potrivit caruia DNA ar trebui desfiintat, Ponta a declarat ca singurul lucru care mi s-ar parea intr-adevar reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa desfiintam Biserica. Premierul a mai anuntat ca stie cum arata raportul MCV, intrucat Comisia Europeana a transmis deja o prima forma catre Ministerul Justitiei, si a apreciat ca oricum va fi in realitate, fiecare va citi din el ce-i place. Dvs o sa cititi ca e foarte rau, eu o sa citesc ca e foarte bine, a spus Ponta.

Victor Ponta: Am propus presedintelui Basescu ca interimatul la MAI sa fie asigurat de Gabriel Oprea (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca i-a propus presedinteluiTraianBasescu ca interimatul la MInisterul Afacerilor Interne sa fie asigurat de Gabriel Oprea. Am primit demisia lui Radu.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie. Au fost erori grave la ROMATSA si STS

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta, declaratie de presa despre situatia de la Ministerul de Interne

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului.

VIDEO UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor ...

08 - Liderul PNL Crin Antonescu a precizat ca nu a discutat cu premierul despre demiterea lui Radu Stroe si ca Victor Ponta i-a prezentat lista cu persoanele care vor fi demise, iar el a fost de acord. Citeste si: UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si STS. Seful IGSU si-a dat demisia UPDATE 12. 22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform unor surse din Ministerul de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. Schimbarea .

Victor Ponta: Erorile grave au fost facute de ROMATSA si STS. La 1 februarie vom avea o propunere de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat, oficial, ca vicepremierul Gabriel Oprea va prelua functia de ministru interimar al MAI, pana in jurul datei de 1 februarie, atunci cand liberalii vor face o alta propunere pentru acest portofoliu. Premierul a anuntat ca principalii vinovati in urma accidentului din Apuseni sunt sefii ROMATSA si STS:.

Premierul Victor Ponta: Stiu cum arata raportul MCV si stim ce avem de facut in continuare

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in .

Premierul Victor Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu o sa intram in Schengen

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in cadrul.

Victor Ponta: Raportul MCV releva progrese importante si substantiale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta este de parere ca raportul MCV prezentat de catre Comisia Europeana arata faptul ca Romania a fpcut progrese importante si substantiale, indiferent de interpretarile politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )