Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Un nou ministru de Interne, numit pana la 1 februarie. Au fost erori grave la ROMATSA si STS

Premierul Victor Ponta a sustinut o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului. Premierul Victor Ponta a.

UPDATE. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 februarie.

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. Premierul Victor Ponta va face o .

UPDATE VIDEO. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 ...

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. // Ponta a .

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Victor Ponta: Erorile grave au fost facute de ROMATSA si STS. La 1 februarie vom avea o propunere de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat, oficial, ca vicepremierul Gabriel Oprea va prelua functia de ministru interimar al MAI, pana in jurul datei de 1 februarie, atunci cand liberalii vor face o alta propunere pentru acest portofoliu. Premierul a anuntat ca principalii vinovati in urma accidentului din Apuseni sunt sefii ROMATSA si STS:.

VIDEO Victor Ponta: Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Gabriel Oprea, interimar. / Este din ce in ce mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravituitori au fost produse de Romatsa si STS

Confirm oficial ca am primit demisia lui Radu Stroe. Am vorbit cu presedintele si am propus ca pe perioada de interimat Gabriel Oprea sa asigure conducerea MAI. Am discutat cu Crin Antonescu si in jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru un nou ministru, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la sediul Guvernului.

Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte o informare despre modul in care a actionat fiecare institutie in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Primul-ministru Victor Ponta l-a desemnat in marti dimineata pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare pana la sedinta de Guvern de miercuri despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte, in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj, informeaza Guvernul. Toate aceste informatii vor fi transmise premierului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun.

Victor Ponta, declaratie de presa despre situatia de la Ministerul de Interne

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului.

Sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Se ia in calcul demiterea ministrului de Interne. Victor Ponta va face declaratii la ora 11:00

O sedinta de urgenta a fost convocata la Palatul Victoria. Victor Ponta, Crin Antonescu, Eugen Nicolaescu si Daniel Chitoiu sunt in acest moment la Palatul Victoria pentru o discutie privind modul in care au .

Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Catalin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa si voi solicita in CSAT inlocuirea sefului STS/ Interventia de luni a fost un esec

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a decis inlocuirea din functie a secretarului de stat din Minsiterul de Interne Catalin Chiper si ca a solicitat Ministerului Transporturilor inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa, ca masuri in urma accidentului aviatic din Apuseni de luni. De asemenea, Ponta a anuntat ca va solicita in Consiliul Supram de Aparare a Tarii inlocuirea sefului STS. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale premierului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )