Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adevarul Live: Despre noua lege a Educatiei, cu reprezentantii sindicatelor si ai studentilor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Despre noua lege a Educatiei, cu reprezentantii sindicatelor si ai studentilor

La Adevarul Live, Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, si Cristi Popescu, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti ANOSR), au discutat despre ce schimbari doresc sa aduca in contextul discutiei pentru o noua lege a Educatiei. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV invatamant obligatoriu de 12 clase. Ce alte modificari la noua Lege a Educatiei au fost convenite cu elevii si profesorii

Invatamantul obligatoriu de 12 ani, o lege separata pentru statutul personalului didactic, trecerea responsabilitatii organizarii de scoli doctorale direct in mainile universitatilor si reorganizarea responsabilitatilor Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare. Acestea sunt cateva dintre subiectele care au fost discutate pana acum la intalnirile dezbaterii proiectului noii Legi a Educatiei.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre legea care interzice cultul lui Ceausescu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul Live despre o noua lege promulgata de presedintele Klaus Iohannis care interzice cultul pentru persoanele condamnate pentru genocid, dar si asociatiile legionare.

Ecaterina Andronescu: Este nevoie de o noua lege a educatiei care sa dea viziune sistemului, sa ii permita sa evolueze

O noua lege a educatiei care sa ii permita sistemului sa se dezvolte creativ si care sa puna accent pe autonomia comunitatilor universitare este necesara, potrivit fostului ministru al Educatiei Ecaterina.

Anca Sigartau dezvaluie culisele Festivalului Theaterstock, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 18208;16 august, la Bacau va avea loc prima editie a Festivalului International de Artele Spectacolului Theaterstock. Initiatoarea proiectului si totodata directoarea Teatrului Municipal Bacovia din Bacau, actrita Anca Sigartau, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, intr-o transmisiune chiar din miezul evenimentului care debuteaza maine.

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le stie despre nou-nascut

In majoritatea cazurilor, viata cuplurilor care se intorc de la maternitate cu bebelusul se poate exprima printr-un singur cuvant: haos. Cu atat mai mult daca informatiile primite in maternitate sunt precare, cu atat mai mult daca nou-nascutul a venit pe lume inainte de termen. Discutam despre informatiile esentiale de care au nevoie aceste familii impreuna cu Diana Gamulescu, vicepresedintele Asociatiei Unu si Unu si mama de gemeni.

Despre Festivalul International de Teatru NETA, cu directorul de comunicare al TNB, Adriana Popescu, la Adevarul Live

Incepand din 28 august 2015, Teatrul National din Bucuresti va organiza si va gazdui Festivalul International de Teatru NETA 2015, amplu eveniment teatral ce urmeaza sa reuneasca la Bucuresti 13 productii teatrale din 10 tari membre ale retelei NETA.

Chiriches, descris ca pe un zeu in presa din Italia: cine a vorbit la superlativ despre noua achizitie a celor de la Napoli

Dupa o perioada mai degraba nereusita la Tottenham, internationalul roman a ajuns in Serie A, acolo unde spera sa aiba parte de mai multe sanse de joc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )