Libnet.ro
UNICEF

13:30

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara. continuă pe Adevărul

O brigada din Rusia va arbitra meciul Romania-Elvetia

UEFA a anuntat ca meciul Romania-Elvetia va fi condus la centru de arbitrul rus Serghei Karasev, ajutat de Nikolai Golubev si Tikhon Kalugin. Centralul rus a mai arbitrat o singura data nationala.

EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

Selectionerul echipei de fotbal a Frantei, Didier Deschamps, a declarat, dupa partida Romania-Franta, ca meciul de deschidere al turneului EURO 2016, a fost ca o finala.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016. Vulturii periculosi si in zece oameni

Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romaniasi Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Pro TV, record de audienta pentru meciul dintre Romania si Franta: cati romani s-au uitat la prima partida de la Euro 2016

Pro TV a inregistrat un record de audienta prin difuzarea meciului de fotbal dintre Romania si Franta, de la Euro 2016, milioane de romani fiind cu ochii pe postul din Bulevardul Pache Protopopescu.

Directorul Fundatiei Vodafone Romania, Angela Galeta, vine luni la ora 12.00, la Adevarul Live

Directorul Fundatiei Vodafone Romania, Angela Galeta, va vorbi, luni, la ora 12. 00, la Adevarul live, despre cum a adus inovatia tehnologiei mobile un plus de calitate medicinei din Romania, dar si despre proiectele de renovare a mai multor centre de transfuzii sangvina din tara sau despre nevoia de a investi in mediul rural.

Germania a invins Ucraina cu 2-0, dupa cel mai spectaculos meci de pana acum la Euro 2016

Campioana mondiala en-titre Germania a debutat cu succes la Euro 2016, duminica seara, impunandu-se cu 2-0 in fata Ucrainei, intr-un meci in care elevii lui Mihailo Formenko au amenintat in mai multe randuri poarta lui Manuel Neuer.

Actrita Maria Dinulescu este invitata la Adevarul Live, de la ora 15.00, pentru o discutie despre film, teatru si Hollywood

Actrita Maria Dinulescu, in varsta de 35 de ani, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, pentru o discutie despre revenirea in Romania, film si teatru.

Adevarul Live. Cum a plecat Roxana Wring din Romania in 1980: Am acasa o notita pe care scrie: Va permitem sa va casatoriti cu un strain

Roxana Wring, candidatul USB la Primaria Sectorului 3, care a iesit pe locul doi, dar a reusit sa ajunga in Consiliul Local, a povestit, la Adevarul Live, cuma plecat din tara in vremea comunismului, de ce a candidat la alegerile locale si care e urmatorul pas pe care il va face in politica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )