Libnet.ro
UNICEF

13:30

Adevarul Live, ora 11.00, despre ziua cutitelor lungi in PSD. Ultima incercare a lui Ponta de a reveni la varful politicii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00, despre ziua cutitelor lungi in PSD. Ultima incercare a lui Ponta de a reveni la varful politicii

Redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, si jurnalistul Sebastian Zachmann vor comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, sedinta tensionata care se anunta la PSD. Victor Ponta si-a exprimat intentia de a candida la sefia Camerei Deputatilor, insa Liviu Dragnea incearca sa impiedice cu orice pret accederea lui Ponta in pozitia de al treilea om in stat. continuă pe Adevărul

Actrita Maria Dinulescu este invitata la Adevarul Live, de la ora 15.00, pentru o discutie despre film, teatru si Hollywood

Actrita Maria Dinulescu, in varsta de 35 de ani, va fi prezenta in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, pentru o discutie despre revenirea in Romania, film si teatru.

Cele mai bune solutii care combat transpiratia excesiva, la Adevarul Live de la ora 15.00

Antiperspirantele sunt controversate pentru ca ar creste riscul de cancer de san. Deodorantele, adica produsele care doar acopera mirosul neplacut al transpiratiei, nu sunt suficient de eficiente si, in plus, contin si ele substante potential riscante. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevarul Live sa ne ofere trucuri pentru a scapa de transpiratia excesiva fara riscuri.

Adevarul Live. Cum a plecat Roxana Wring din Romania in 1980: Am acasa o notita pe care scrie: Va permitem sa va casatoriti cu un strain

Roxana Wring, candidatul USB la Primaria Sectorului 3, care a iesit pe locul doi, dar a reusit sa ajunga in Consiliul Local, a povestit, la Adevarul Live, cuma plecat din tara in vremea comunismului, de ce a candidat la alegerile locale si care e urmatorul pas pe care il va face in politica.

Directorul Fundatiei Vodafone Romania, Angela Galeta, vine luni la ora 12.00, la Adevarul Live

Directorul Fundatiei Vodafone Romania, Angela Galeta, va vorbi, luni, la ora 12. 00, la Adevarul live, despre cum a adus inovatia tehnologiei mobile un plus de calitate medicinei din Romania, dar si despre proiectele de renovare a mai multor centre de transfuzii sangvina din tara sau despre nevoia de a investi in mediul rural.

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

Poetul national Mihai Eminescu, comemorat la Galati la 127 de ani de la trecerea in nemurire

Evenimentul are loc miercuri, 15 iunie, de la ora 11,00, in parcul Mihai Eminescu din centrul orasului. Cu acest prilej are loc si deschiderea oficiala a Bibliotecii Estivale din Parcul Mihai Eminescu, dar si lansarea unor proiecte culturale educativ-recreative de vacanta.

Concert Andre Rieu la Bucuresti: Accesul la spectacol, de la ora 19.00. Unde sunt restrictiile de trafic

Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. Pentru aceste spectacole, a dus o scena uriasa, special din Olanda. Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres.

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2537 seconds )