Adevarul Live, ora 11.00: Andrei Cionca, CITR Group, vorbeste despre cele 1% din companiile romanesti care sustin cresterea economica
Andrei Cionca, fondator al CITR Group, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre piramida economiei romanesti si cele 1% companii care sustin cresterea economica. continuă pe Adevărul
• Adevarul LIVE, ora 13:00. Coreea de Nord: risc iminent de conflict nuclear sau escalada verbala?
Prezent la lucrarile Adunarii Generale a ONU, Ri Yong-ho, ministrul de externe al Coreii de nord l-a acuzat pe Presedintele Donald Trump de a fi declarat razboi tarii sale si a amenintat cu doborarea oricarui bombardier american care se va apropia de tara sa, chiar daca se afla in afara spatiului sau aerian national.
• Vom avea vreme extrema in urmatoarele luni? Ne explica meteorologul Florinela Georgescu incepand cu ora 12:00, la Adevarul Live
Florinela Georgescu, director executiv la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ne va lamuri cu privire la posibilitatea existentei unor alte fenomene meteo neobisnuite in perioada ramasa din toamna cat si in iarna ce urmeaza, miercuri, incepand cu ora 12:00, la Adevarul Live. Florinela Georgescu va vorbi si despre fenomenele meteo extreme ce au avut loc in ultimele luni.
• Meteorologul Florinela Georgescu, la Adevarul Live: Anul 2017 a fost marcat de episoade de vreme severe. Asa ar putea fi aceasta iarna
Florinela Georgescu, director executiv la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) ne va lamuri cu privire la posibilitatea existentei unor alte fenomene meteo neobisnuite in perioada ramasa din toamna cat si in iarna ce urmeaza, miercuri, incepand cu ora 12:00, la Adevarul Live. Florinela Georgescu va vorbi si despre fenomenele meteo extreme ce au avut loc in ultimele luni.
• Adevarul Live de la 14.00: Chef Florin Dumitrescu dezvaluie secrete din bucatarie si cum isi reinventeaza cea mai cunoscuta reteta
Chef Florin Dumitrescu vine la Adevarul Live pentru a povesti cum a descoperit reteta celebrei placinte de berbecut, dar si de ce a renuntat la scoala pentru bucatarie, cum a ajuns in fata camerelor de filmat si care au fost cele mai aspre critici primite de-a lungul timpului.