Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adevarul Live, ora 13.00. Stima de sine la copii si cum ii ajutam sa spuna Nu fara sa le fie teama sau rusine

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Stima de sine la copii si cum ii ajutam sa spuna Nu fara sa le fie teama sau rusine

Pentru a-i ajuta pe copii sa aiba stima de sine, ingredientul principal este sa-i iubim neconditionat. insa nu stim mereu cum sa le aratam dragostea noastra, ba chiar ajungem sa facem lucruri care afecteaza stima de sine. Expertul in parenting si sanatate relationala Otilia Mantelers vine la Adevarul Live alaturi de cei trei copiii ai ei, Yuri, Anna si Kimmy, ca sa vorbim despre cum se cladeste stima de sine. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 13.00: Cele mai importante zece intrebari despre autism

In fiecare an, pe 2 aprilie este marcata Ziua Internationala de Constientizare a Autismului. Desi este o tulburare tot mai des diagnosticata la noi in tara, persista inca o serie de idei gresite despre autism, printre parinti, dar si in gradinite si scoli. Daniela Bololoi, presedintele Asociatiei Help Autism, psiholog clinician si mama unui copil cu autism, vine la Adevarul Live sa raspunda celor mai importante intrebari despre aceasta tulburare.

Doctorul care face minuni cu oasele copiilor, la Adevarul Live de la ora 15.00

La Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti au loc zi de zi operatii complicate care redau sansa la o viata normala unor copii cu probleme severe ale oaselor. Tumori osoase, malformatii congenitale sau tot mai frecventele probleme ale coloanei vertebrale, toate pot fi tratate cu succes la sectia de Ortopedie Pediatrica a spitalului, condusa de conf. dr. Alexandru Ulici.

PREMIERA Alexandra Ungureanu lanseaza videoclipul Nopti si zile in exclusivitate la Adevarul Live

O artista care se reinventeaza permanent si care reuseste sa isi surprinda fanii in mod placut cu fiecare aparitie, Alexandra Ungureanu vine cu un nou material video, pe care il lanseaza in premiera la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live. Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Sectorul 2: Cum va invinge structurile lui Ontanu ramase in Sectorul 2

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele sale de a castiga Sectorul 2 dupa retinerea lui Neculai Ontanu.

Dezbatere Historia la Adevarul Live:Cat de vinovati sunt fanariotii pentru coruptia din Romania?

Una dintre perioadele cele mai demonizate si mai obscure in acelasi timp, din istoria romaneasca, este secolul fanariot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2386 seconds )