Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live de la ora 14.00, despre finala Europa League, castigata de FC Sevilla dupa loviturile de departajare

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 14.00, despre finala Europa League, castigata de FC Sevilla dupa loviturile de departajare

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 2-4, dupa loviturile de departajare. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: a contat blestemul Bela Guttmann in finala Europa League?

Jurnalistii Amir Kiarash si Mihai Molnar Adevarul) si Gigi Stancu Click!) vor discuta incepand cu ora 14. 00 despre finala Europa League, castigata miercuri de FC Sevilla cu scorul de 4-2, dupa loviturile de departajare.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala de la Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Elevii care invata pentru Bacalaureat 2014 vor putea afla astazi, de la ora 14. 00, cum sa se pregateasca pentru proba orala la Limba si literatura romana, in cadrul unei noi lectii din campania Adevarul te mediteaza si te premiaza. Lectia va fi sustinuta de profesoara Iulia Pop, de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala.

BACALAUREAT 2014 Lectia la Istorie, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua saptamana aceasta cu lectiile video pentru cei care se pregatesc de examenul de Bacalaureat din vara. Astazi, de la ora 14. 00, profesorul Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala, va sustine lectia la Istorie pentru Bacalaureat 2014.

Dezbatere Adevarul Live, ora 11.00: Cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei? intra in discutie!

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Dezbatere despre evolutia invatamantului privat din Romania, astazi, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la 14. 00, vom discuta despre invatamantul particular din Romania alaturi de expertul in educatie Marian Stas si de reprezentantii unor scoli private din Capitala, inclusiv ai scolilor postliceale sanitare, sector care a inregistrat cea mai mare crestere in ultimii ani.

Adevarul Live, ora 13.00: Prima etapa din dezmembrarea Ucrainei, incheiata. Urmeaza negocierile sau razboiul?

Separatistii din estul Ucrainei au cerut luni integrarea in Federatia Rusa, dupa anuntarea unor rezultate uriase la votul de duminica, desfasurat intr-un climat de haos general. Lipsa de raspuns a Moscovei a crescut tensiunile intre prorusi, in timp ce UE a extins lista sanctiunilor.

Nu e niciodata lupus!, credea Dr. House. Aflati despre boala cu nume de lup de la pacienti adevarati, la Adevarul Live de la ora 15.00

Fanii serialului Dr. House au auzit poate cel mai des replicile Poate e lupus si Nu e niciodata lupus!. Practic, cam orice asociere aparent inexplicabila a unor simptome poate semnala boala cu nume de lup.

Miron Mitrea, la Adevarul Live: De la Ion Iliescu nu am mai avut un presedinte care sa fie egal sau peste partid

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala la limba straina, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Lectiile video pentru probele orale de la Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, continua azi cu lectia de pregatire pentru proba orala la o limba straina.

Intalnire online cu Pierre Lemaitre, castigatorul Premiului Goncourt in 2013, joi, ora 14 00

Inspirat dintr-un fapt real - scandalul exumarilor militare, izbucnit in 1922, cand s-au descoperit fraudele si batjocura cu care zeci de mii de soldati au fost reinmormantati in cimitire speciale create de stat - La revedere acolo sus este un roman ce vorbeste despre dureroasa intoarcere acasa a soldatilor francezi din Primul Razboi Mondial si despre o Franta traumatizata. Anul acesta se implinesc 100 de ani de la inceputul Primului Razboi Mondial. Puteti sa-i puneti intrebari lui Pierre Lemaitre despre cartile sale folosind formularul de comentarii de pe Contributors. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )