Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adevarul Live, ora 14.00: Romania a plecat cu coada intre picioare de la Euro 2016. Culisele unui dezastru istoric

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Romania a plecat cu coada intre picioare de la Euro 2016. Culisele unui dezastru istoric

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, duminica seara, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selectionata Albaniei, si a fost eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor. Ultima infrangere in fata Albaniei a avut loc la 2 mai 1948, la Bucuresti, scor 0-1. continuă pe Adevărul

Reactie halucinanta a lui Iordanescu dupa ce Romania a plecat cu coada intre picioare de la Euro:Nu ne reprosam nimic. Nu e o seara neagra. Sanmartean? Lucica are o varsta, e greu sa fie titular!

Selectionerul Anghel Iordanescu pare total rupt de realitate. Desi Romania a pierdut pentru prima oara in fata Albaniei, dupa 68 de ani, infrangere echivalenta cu eliminarea de la Campionatul European inca din faza grupelor, antrenorul de 66 de ani nu-si reproseaza nimic.

Marcel Thiele, neamtul care a renuntat la o cariera de succes pentru a fi pictor in Romania, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Mai inainte de a fi pictor in Romania, neamtul Marcel Thiele a fost un om de afaceri de succes, ocupand, timp de 12 ani, functii de conducere in mai multe firme importante de retail, atat la noi in tara, cat si in Franta sau Italia. Si totusi, a ramas cu gandul la Romania, unde s-a intors si s-a apucat de pictura.

Adevarul Live, ora 16.00: Nationalism, extremism si violenta in Europa

Asasinarea unei deputate britanice, Jo Cox, figura marcanta a taberei anti-Brexit, a adus din nou in atentia opiniei publice unul dintre cele mai ingrijoratoare fenomene care insotesc ascensiunea spectaculoasa a partidelor de extrema dreapta din Europa.

Despre Vama Veche de dinainte si dupa privatizare, cu regizorul Cristian Pepino, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Regizorul Cristian Pepino este unul dintre acei vamaioti care cunosc Vama Veche inca de pe vremea cand satul de la granita era doar o asezare pescareasca, formata cin cateva case. Amintirile legate de acel loc magic le-a asternut pe hartie si le-a strans in doua carti, cea mai recenta dintre acestea lansata weekendul trecut, la Libraria Humanitas Cismigiu.

Adevarul Live. EURO 2016, finala noastra e duminica: Romania - Albania. Iordanescu, atacat de fostii elevi

Romania isi va juca sansa calificarii in optimile de finala de la Campionatul European duminica seara, in meciul cu Albania de la Lyon. ora 22.

Dezbatere Historia, la Adevarul Live: Romania si Polonia, unite in spaima fata de Rusia

Polonia si Romania iesite din Primul Razboi Mondial, una renascuta ca stat, cealalta intregita dupa Marea Unire, si-au dat repede seama ca au interese comune. Situatia se putea intoarce si ceea ce castigasera cu mari sacrificii cele doua natiuni s-ar fi putut pierde.

Reactie halucinanta a lui Iordanescu dupa infrangerea cu Albania:Nu e o seara neagra, nu e o eliminare rusinoasa, am obtinut un punct! intrebati-l pe Burleanu daca raman selectioner

Selectionerul Anghel Iordanescu pare total rupt de realitate. Desi Romania a pierdut pentru prima oara in fata Albaniei, dupa 68 de ani, infrangere echivalenta cu eliminarea de la Campionatul European inca din faza grupelor, antrenorul de 66 de ani nu-si reproseaza nimic.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Lectia video la Limba Romana, luni, la ora 13.00, la Adevarul Live

Adevarul. ro vine in sprijinul absolventilor de clasa a VIII-a cu doua lectii video de pregatire in cadrul Campaniei Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Astfel, luni, ora 13. 00, va avea loc meditatia la Limba romana oferita de profesoara Ruxandra Achim, de la Colegiul National I. Caragiale.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Luni si marti, meditatii video la Romana si Matematica, la Adevarul Live

Adevarul. ro vine in sprijinul absolventilor de clasa a VIII-a cu doua lectii video de pregatire in cadrul Campaniei Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2016. Astfel, luni si marti, cadre didactice de specialitate vor rezolva in direct modele de subiecte de examen, si vor explica si ce ar trebui sa aiba elevii in vedere in timpul examenului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )