Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante secrete ale creierului. Cum ne putem antrena mintea sa vindece boli

Prof. dr. Leon Zagrean,seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, din Bucuresti si fondatorul primului laborator de Neurostiinte din Romania, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa ne explice cat de puternica este mintea umana si unde in creier este localizata capacitatea de vindecare a organismului. continuă pe Adevărul

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade.

Halep, o stea tot mai mare: Simona a ajuns pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din lumea tenisului

Cu trei turnee castigate in 2015 si cu doua semifinale jucate la Miami si la Stuttgart, constanteanca de 23 de ani e printre cele mai mari vedete ale sportului alb.

Cele mai bune carti de business ale anului 2015

O maxima economica spune ca exista cinci feluri de firme: cele care actioneaza, cele care cred ca actioneaza, cele care urmaresc cum actioneaza altii, cele care se intreaba ce se intampla si cele care nu au habar ca se intampla ceva. Dar care e care? Adevarul va propune sa cititi cele mai bune carti de business ale anului 2015 pentru a gasi raspunsurile.

Cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti

In Bucuresti sunt o multime de locuri in care va puteti relaxa intr-o atmosfera linistita alaturi de prieteni. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai frumoase gradini de vara din Bucuresti.

Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale

Cele mai bune oferte de refinantare in lei a creditelor de nevoi personale ofera o DAE de sub 10% si conditii de imprumut asemanatoare. insa cand vorbim despre redefinirea conditiilor unui imprumut mai vechi, vigilenta trebuie sa vina mereu inaintea oportunitatii prezentate, scrie Adevarul Financiar.

Cele mai bune meciuri de box. Mayweather si Paquiao nu intra in top. Acestea sunt partidele secolului

Daca partida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a dezamagit, istoria boxului ne-a oferit cateva partide memorabile. adevarul. ro propune sa ne amintim de cele mai bune meciuri de box, care chiar au meritat atentia a sute de milioane de oameni.

Cele mai frumoase locuri din Carpati

Cele mai frumoase locuri din Carpati. Muntii Carpati sunt o destinatie la mare cautare pentru cei care doresc sa descopere locuri de o frumusete rapitoare in tara noastra. Unele locuri sunt mai putin cunoscute, de aici si tentatia de a le vizita.

Cele mai utile sfaturi de viata: cum inveti sa te impui, cum descoperi usor un mincios si cum poti face rapid bani - lista intocmita de psihologi

Cercetatori din toata lumea au analizat comportamentul uman si au descoperit ca unele mici gesture pot spune totul despre o persoana. Daca stim cum sa-i analizam psihilogic pe cei din jur, ne putem face viata mai usoara.

Interviu-Eveniment: Traian Basescu: Nu l-am urat pe Adrian Nastase. Am baut un whiskey impreuna cand eram vecini

Traian Basescu vine luni, 4 mai, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei va explica deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la Cotroceni, cum si-a ales oamenii cu care a condus tara si enumera momentele critice in care a luat decizii capitale.

Vlad Ionescu si Maria Moldovan, despre Scoala de televiziune Tudor Vornicu Junior: intre copii este o mare concurenta, cu totii vor pe sticla

Ioana Maria Moldovan si Vlad Ionescu, traineri ai scolii de televiziune Tudor Vornicu, au venit astazi in studioul Adevarul Live, unde au vorbit despre noul concept de scoala de televiziune pentru juniori, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )