Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adevarul Live, ora 16.00 - in dialog cu cei care se lupta contra NSA de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 16.00 - in dialog cu cei care se lupta contra NSA de la Bucuresti

Adevarul Live de la ora 16. 00 ii are ca invitati pe reprezentantii companiei Cyberghost, o firma de IT fondata de un german, dar care are sediul in Bucuresti. Ei se ocupa de crearea unor solutii de securitate anti-spionaj si promoveaza valorile internetului liber. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Peripetiile unui bucatar-sef roman la Ambasada Frantei la Bucuresti

Chef Andrei Tamas vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a dezvalui cat de greu este sa satisfaci preferintele culinare ale fostilor presedinti de stat si ale personalitatilor culturale din toata lumea care poposesc la resedinta ambasadorului Francois Saint-Paul la Bucuresti.

Adevarul Live, ora 14.00: Peripetiile unui bucatar-sef roman la Ambasada Frantei la Bucuresti

Chef Andrei Tamas vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a dezvalui cat de greu este sa satisfaci preferintele culinare ale fostilor presedinti de stat si ale personalitatilor culturale din toata lumea care poposesc la resedinta ambasadorului Francois Saint-Paul la Bucuresti.

Adevarul Live, ora 14.00: Eterna si halucinanta Romanie. De vorba cu Vasile Ernu si cu Teodor Tita

Scriitorul Vasile Ernu si jurnalistul Teodor Tita vor discuta la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ciudatul debut de campanie electorala. impreuna cu Ioana Lupea, invitatii vor incerca sa descopere intelesul evenimentelor din ultimele zile si ce ar mai putea urma.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu vorbeste despre campania Alege Presedintele!

Jurnalistii Grigore Cartianu si Dan Marinescu discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre campania Alege Presedintele! demarata in contextul alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Actoria nu a fost niciodata mai simpla. Dorian Boguta, despre scoala de actorie de film, la Adevarul Live, ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, se va afla Dorian Boguta, unul dintre actorii fondatori ai scolii de actorie de film. La infiintarea ei au luat parte si actorii Alexandru Papadopol si Dragos Bucur. Povestim despre sectiile scolii, durata si pretul acesteia. Sfaturi direct de la profesionisti pentru a deveni un actor cu acte in regula, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Claudia Cream aduce Terapie pentru crima, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 13.30

Astazi, de la ora 13. 30, in studioul Adevarul LIVE se vor afla Claudia Pavel, alias Cream si Kiki Vasilescu, regizor si scenarist. Discutam despre cel mai recent videoclip al artistei, ce contine scene din primul lung metraj al cantaretei, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Cum sa ramanem sanatosi toamna aceasta, fara pastile. Aflam la Adevarul Live, de la ora 15.00

Pe masura ce temperaturile scad, organismul incepe sa se resimta: racim, ne doare capul, ne dor articulatiile. Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, vine la Adevarul Live sa explice modificarile care au loc in corp odata cu trecerea la sezonul rece si sa ne recomande trucuri naturale care ne scapa de suferinte toamna asta.

Despre music-hall si Cehov al Irlandei, cu regizorul Cezar Ghioca, invitat la Adevarul Live de la ora 13.00

Cezar Ghioca este unul dintre foarte putinii regizori romani de teatru specializat in music-hall, cu studii aprofundate in Statele Unite. Este invitat la Adevarul Live, intr-o discutie despre music-hall, dar si despre cea mai recenta premiera a sa, Jocul din Ialta, o piesa scrisa de Brian Friel, numit Cehov al Irlandei.

Adevarul Live, Cartianu: Denuntul lui Turcescu face parte din planul de darmare a lui Ponta

Grigore Cartianu comenteaza, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Actoria nu a fost niciodata mai simpla. Dorian Boguta, despre scoala de actorie de film, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, in platoul Adevarul Live, s-a aflat Dorian Boguta, unul dintre actorii fondatori ai scolii de actorie de film. La infiintarea ei au luat parte si actorii Alexandru Papadopol si Dragos Bucur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )