Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adevarul Live: Pozitia Romaniei in criza refugiatilor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Pozitia Romaniei in criza refugiatilor

Tema migratiei naste dezbateri intense in Romania. Este numarul refugiatilor prea mare, prea mic sau suficient? Exista vreo asemanare intre migratia romanilor spre Occident si valul de migranti si refugiati din Orientul Mijlociu? Ce rol joaca religia in procesul de integrare?. continuă pe Adevărul

Criza refugiatilor face prima victima politica: ministrul maghiar al Apararii a demisionat dupa o reuniune a Guvernului Orban privind imigratia

Ministrul maghiar al Apararii, Csaba Hende, a demisonat luni din functie, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei, a anuntat centrul de informare al Guvernului, intr-un comunicat citat de MTI.

Adevarul Live, ora 15.00/ Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului, despre cazul Sorin Oprescu si mafia care sugruma Capitala Romaniei

Nicusor Dan, fondatorul partidului Uniunea Salvati Bucurestiul USB), vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre cazul de coruptie in care este implicat primarul Sorin Oprescu si despre planurile sale de candidatura la Primaria Capitalei.

Lavinia Coman, muzicolog si profesor, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, muzicologul Lavinia Coman va vorbi, in studioul Adevarul Live, despre cea de-a XXII-a editie a Festivalului InternationalGeorge Enescu.

Pe urmele lui George Enescu. Violonistul Alexandru Tomescu, la Adevarul Live, de la 12.00

Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai cunoscuti violonisti romani, vorbeste, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre legatura sa cu genialul George Enescu si despre cele doua momente la care participa in cadrul Festivalului care-i poarta numele marelui compozitor.

Regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea fac Autoportretul unei fete cuminti la Adevarul Live, de la ora 13.00

Debutul in lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, Autoportretul unei fete cuminti va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 septembrie. Pana atunci insa, despre acest film, dar si despre munca intr-o productie independenta vin sa vorbeasca la Adevarul Live, de la ora 13. 00, regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea.

Criticul muzical Dumitru Avakian, despre rolul Festivalului George Enescu, la Adevarul Live, de la 13.00

Profesorul Dumitru Avakian, una dintre vocile cu cea mai mare autoritate in critica muzicala, analizeaza, la Adevarul Live, de la 13. 00, cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu si vorbeste despre perspectivele unui eveniment cultural major la scara europeana.

Adevarul Live, ore 14:00: Alan si Kepa, cat conteaza atitudinea in hip-hop

Interviu Alan si Kepa. Alan si Kepa vin la Adevarul Live pentru a vorbi despre urmatorul album, despre starea muzicii rap din Romania, dar si pentru a povesti ce i-a determinat sa renunte la fotbal in detrimentul muzicii.

Cum sa slabesti rapid prin metode naturiste, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera detalii, la Adevarul Live, despre cele mai eficiente si cele mai periculoase metode de slabit.

Pozitia M10 privind criza refugiatilor: Este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii limita, fara a pune intrebari privind etnia sau religia lor. Azilul, o solutie temporara

Criza refugiatilor este o drama umanitara, care nu poate sa ne lase indiferenti, considera Monica Macovei. Conform liderului M10, este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii.

Europa in razboi singura solutie la criza refugiatilor

Comunitatea internationala, atat de revoltata azi, a inchis ochii in anii cronicizarii dezastrului umanitar. Pana cand conflictele lumii arabe au nascut aceasta noua si virulenta criza europeana. Occidentul suporta, azi, consecintele neputintei diplomatice, lipsei de vointa militara si indiferentei umanitare. Acum, Europa e condamnata la actiune impotriva cauzelor raului ce o afecteaza direct.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )