Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adina Valean si Corina Cretu, alese in functia de vicepresedinte al PE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Valean si Corina Cretu, alese in functia de vicepresedinte al PE

Europarlamentarul PNL Adina Valean si cel PSD Corina Cretu au fost alese in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Valean si Corina Cretu, alese vicepresedinti in Parlamentul European. Valean: Eu am votat-o pe Cretu

Europarlamentarul Adina Valean PNL) a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 394 de voturi, aceasta decizie alimentand acuzatiile potrivit carora fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi intervenit pentru aceasta promovare. Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, a fost aleasa, de asemenea, vicepresedinte al Legislativului European.

Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, aleasa vicepresedinte in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean PNL) a fost ales, marti, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 394 de voturi, aceasta decizie alimentand acuzatiile potrivit carora fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, ar fi intervenit pentru aceasta promovare.

Corina Cretu, aleasa in functia de vicepresedinta a PE

Eurodeputata Corina Cretu PSD) a fost aleasa marti, la Strasbourg, dupa un al doilea tur de scrutin, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, cu 406 voturi din 691 de voturi valabil exprimate, transmite Agerpres.

Romancele Corina Cretu si Adina Valean, alese vicepresedinte ale Parlamentului European

Europarlamentarii Adina Valean PNL/PPE) si Corina Cretu PSD/SD) au fost alesi marti, la Strasbourg, in functiile de vicepresedinti ai Parlamentului European. Valean s-a aflat printre cei 6 vicepresedinti ai Parlamentului European ai PPE, care au fost alesi din primul tur, in timp ce Corina Cretu a fost aleasa din al doilea tur, odata cu inca doi europdeputati socialisti si democrati.

Corina Cretu si Adina Valean, vicepresedinti ai Parlamentului European

Adina Valean PNL) si Corina Cretu PSD) au fost alese, marti, in functii de vicepresedinte al Parlamentului European, Valean obtinand, din primul tur, 394 de voturi, iar Cretu, din al doilea tur, 406.

Adina Valean, aleasa vicepresedinta a PE

Eurodeputata Adina Valean PNL) a fost aleasa marti, la Strasbourg, din primul tur, in functia de vicepresedinte al Parlamentului European, transmite Agerpres.

Corina Cretu, desemnata de Grupul SD candidat pentru functia de vicepresedinte al PE

Eurodeputata PSD Corina Cretu a fost desemnata luni de Grupul socialistilor si democratilor SD) din Parlamentul European, alaturi de alti doi europarlamentari, drept candidata pentru functia de.

PSD nu o va vota pe Adina Valean pentru postul de vicepresedinte al PE

Catalin Ivan a anuntat, marti, inainte de votul pentru vicepresedintii Parlamentului European, ca delegatia PSD nu o va vota pe Adina Valean care candideaza din partea PPE pentru un post de vicepresedinte PE, caracterizand-o drept o tradatoare.

Delegatia PSD nu o va vota pe Adina Valean pentru postul de vicepresedinte al Parlamentului European

Catalin Ivan a anuntat, marti, ca delegatia PSDnu o va vota pe Adina Valean care candideaza din partea PPE pentru un post de vicepresedinte PE, despre care spune ca e o tradatoare. in primul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )