Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adjunctul DNA: Activitatea Directiei este sustinuta mai mult de ambasadele straine, decat de entitatile romane

B1 B1,
Adjunctul DNA: Activitatea Directiei este sustinuta mai mult de ambasadele straine, decat de entitatile romane

Calin Nistor, procurorul-sef adjunct al DNA, a vorbit intr-un interviu pentru constantanoastra. ro despre atacurile la adresa Justitiei, despre sustinerea de care se bucura procurorii DNA din partea ambasadelor la. continuă pe B1

Utile: De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga; Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti; Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni

Cel mai sanatos mic dejun din lume. Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei este un lucru stiu de toata lumea. Astfel, automat trebuie. Ce ai voie sa mananci cand esti insarcinata. Mamele in devenire sunt adesea nesigure in legatura cu ce mai au voie sa manance. Solutia este de altfel.

Secretarul general al ONU: Tarile din Europa sa dea dovada de compasiune si sa faca mai mult pentru a pune capat crizei imigrantilor

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, le-a cerut miercuri tarilor europene sa faca mai mult pentru a pune capat crizei imigrantilor, informeaza AFP. Aflat la Paris, Ban Ki-moon.

Mai mult de 83% din clientii Volksbank au acceptat oferta de conversie in lei si euro

Mai mult de 83%, adica 14. 712 dintre clientii eligibili ai Volksbank Romania VBRO) cu imprumuturi in franci elvetieni, au acceptat oferta de conversie propusa de VBRO si de Banca Transilvania BT), informeaza un comunicat de presa al bancii.

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Bea cafea ca sa traiesti mai mult

Un studiu desfasurat pe o perioada de 14 ani a dovedit ca obiceiul de a bea cafea nu dauneaza sanatatii, ba mai mult, o intareste!Cercetatorii americani din cadrul Institutului National de Oncologie din Rockville SUA).

Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere

Pentru cei care si-au transformatsupravegherea caseiintr-o pasiune, in curand va fi lansataButterfleye, poate cea mai inteligenta camera. S-ar putea sa nu fie prima oara cand auziti deButterfleye, deoarece se lucreaza de multi ani la acest proiect. Cu toate acestea, pentru prima oara puteti spera sa puneti mana pe ea in urmatoarele luni. Nu de alta, [] Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mircea Badea: Aceasta realitate a terorismului este folosita cu mult cinism de catre entitati ale serviciilor secrete

Aceasta realitate a terorismului este folosita cu mult cinism de catre entitati ale serviciilor secrete pentru a-si promova propriile interese, cum ar fi, de exemplu, legile Big Brother, a declarat Mircea.

Fanii au decis. Aceasta este cea mai spectaculoasa parada a unui portar

Suporterii de pe intreg mapamondul au votat parada lui Marc-Andre ter Stegen, contra lui Bayern, drept cea mai spectaculoasa interventie a unui portar din sezonul trecut, din competitiile UEFA. Ter Stegen, cu aproape .

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )