Libnet.ro
UNICEF

07:30

Utile: De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga; Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti; Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni

Hotnews Hotnews,
 Utile: De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga; Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti; Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni

Cel mai sanatos mic dejun din lume. Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei este un lucru stiu de toata lumea. Astfel, automat trebuie. Ce ai voie sa mananci cand esti insarcinata. Mamele in devenire sunt adesea nesigure in legatura cu ce mai au voie sa manance. Solutia este de altfel. continuă pe Hotnews

Secretarul general al ONU: Tarile din Europa sa dea dovada de compasiune si sa faca mai mult pentru a pune capat crizei imigrantilor

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, le-a cerut miercuri tarilor europene sa faca mai mult pentru a pune capat crizei imigrantilor, informeaza AFP. Aflat la Paris, Ban Ki-moon.

Mai mult de 83% din clientii Volksbank au acceptat oferta de conversie in lei si euro

Mai mult de 83%, adica 14. 712 dintre clientii eligibili ai Volksbank Romania VBRO) cu imprumuturi in franci elvetieni, au acceptat oferta de conversie propusa de VBRO si de Banca Transilvania BT), informeaza un comunicat de presa al bancii.

Bursa din China a inchis in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007

Bursa din Shanghai a inchis luni in declin cu 8,7%, cel mai mult dupa 2007, influentand negativ si restul burselor si pietelor valutare asiatice, pe fondul temerilor investitorilor legate de impactul incetinirii cresterii celei de-a doua mari economii.

Bea cafea ca sa traiesti mai mult

Un studiu desfasurat pe o perioada de 14 ani a dovedit ca obiceiul de a bea cafea nu dauneaza sanatatii, ba mai mult, o intareste!Cercetatorii americani din cadrul Institutului National de Oncologie din Rockville SUA).

Nu mai dormi pe partea dreapta! Uite de ce trebuie sa dormi pe partea stanga

Fiecare persoana are o pozitie de somn preferata, in care se simte cel mai comod. Insa, in urma unor recente studii s-a ajuns la concluzia ca cel mai sanatos pentru organism este sa dormim pe partea stanga si sa evitam.

Adjunctul DNA: Activitatea Directiei este sustinuta mai mult de ambasadele straine, decat de entitatile romane

Calin Nistor, procurorul-sef adjunct al DNA, a vorbit intr-un interviu pentru constantanoastra. ro despre atacurile la adresa Justitiei, despre sustinerea de care se bucura procurorii DNA din partea ambasadelor la.

Criza imigrantilor se apropie tot mai mult de Romania. Guvernul de la Budapesta ia in calcul folosirea armatei pentru securizarea granitei

Guvernul de la Budapesta examineaza modalitatile prin care armata poate fi folosita pentru a contribui la securizarea granitei de sud a Ungariei, confruntata cu un val de imigranti care intra in Uniunea .

Iata care sunt fructele care ingrasa cel mai mult!

Fructele sunt alcalinizante si racoritoare, cu exceptia unor specii tropicale, precum avocado, care au proprietati incalzitoare. Fructele te ajuta sa slabesti, dar doar cu cateva conditii. Fiind usor de digerat si metabolizat, acestea se mananca doar pe stomacul gol.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )