Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adjunctul secretarului de stat al SUA: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adevărul Adevărul,
Adjunctul secretarului de stat al SUA: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat duminica, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune ce au probleme asemanatoare. continuă pe Adevărul

Admiram lupta impotriva coruptiei in Romania; DNA - un model pentru tarile din regiune

Antony Blinken, adjunctul secretarului de stat american, a declarat astazi, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune cu probleme asemanatoare.

Adjunctul secretarului de stat al SUA va efectua un turneu oficial in Europa, vizitand sambata si Bucurestiul

Anthony Tony Blinken, adjunctul secretarului de stat al SUA, va efectua in perioada 5-10 mai un turneu european, care include capitalele Varsovia, Sofia, Paris, dar si Bucuresti. Demnitarul american va ajunge in Capitala sambata, unde se va intalni cu inalti oficiali din executiv pentru a discuta probleme de securitate inainte de summitul NATO de la Varsovia, se arata intr-un comunicat al Departamentului de Stat.

Antony Blinken: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat duminica, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune ce au probleme asemanatoare.

Dacian Ciolos discuta astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken

Premierul Dacian Ciolos va discuta in aceasta seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american, citat de Agerpres.

Premierul Dacian Ciolos ia cina cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Ce vor discuta cei doi

Premierul Dacian Ciolos se va intalni,sambata seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Cei doi vor avea discutii despre viitorul Summit NATO, cooperare bilaterala in domeniul securitatii, parteneriatului economic bilateral, statului de drept si procesului de reforma.

Trupele americane vor fi prezente in Romania pe tot parcursul anului, a sustinut adjunctul secretarului de stat american, aflat la Bucuresti (VIDEO)

Trupele americane vor fi prezente in Romania pe tot parcursul anului, a declarat adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, potrivit B1 TV. Presedintele Obama a cerut Congresului un.

Condoleante pentru soldatii care au murit in Afganistan, de la adjunctul secretarului de stat american

Adjunctul secretarului de stat american Anthony J. Blinken a prezentat sambata, intr-o intalnire cu ministrul roman al Apararii, Mihnea Motoc, condoleante pentru cei doi militari romani cazuti la datorie in Afganistan, exprimand aprecierea speciala a autoritatilor americane pentru sacrificiile si efortul general facut de Romania in teatrul de operatii afgan.

Statele Unite vor avea trupe in Romania 12 luni pe an

Militarii americani vor fi prezenti in permanenta in Romania, asigura adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, transmite Digi 24.

Adjunctul secretarului american de stat lauda guvernul moldovean controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc

Antony Blinken, adjunctul secretarului de stat american, a laudat guvernul Republicii Moldova pentru eforturile reformiste. Blinken a spus duminica intr-o conferinta de presa ca este foarte pozitiv sa vedem eforturile indreptate spre reforma ale guvernului moldovean si sper ca sa aduca stabilitate si un progres real. Guvernul de la Chisinau este condus de Pavel Filip, un apropiat al oligarhului Vlad Plahotniuc.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia a fost lasata singura in lupta impotriva Statului Islamic

Turcia a fost lasata singura in fata jihadistilor de catre tarile care fac parte din coalitia internationala impotriva Statului Islamic, a acuzat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, intr-un moment in care atacurile jihadistilor pe teritoriul Turciei s-au inmultit, noteaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )