Libnet.ro
UNICEF

23:00

Antony Blinken: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adevărul Adevărul,
Antony Blinken: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat duminica, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune ce au probleme asemanatoare. continuă pe Adevărul

Adjunctul secretarului de stat al SUA: Admiram lupta impotriva coruptiei din Romania. DNA, un model pentru tarile din regiune

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat duminica, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune ce au probleme asemanatoare.

Admiram lupta impotriva coruptiei in Romania; DNA - un model pentru tarile din regiune

Antony Blinken, adjunctul secretarului de stat american, a declarat astazi, la o intalnire cu presa, ca Statele Unite ale Americii admira lupta dusa in tara noastra impotriva coruptiei, Directia Nationala Anticoruptie DNA) fiind un fel de model pentru statele din regiune cu probleme asemanatoare.

Dacian Ciolos discuta astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken

Premierul Dacian Ciolos va discuta in aceasta seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american, citat de Agerpres.

Premierul Dacian Ciolos ia cina cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Ce vor discuta cei doi

Premierul Dacian Ciolos se va intalni,sambata seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Cei doi vor avea discutii despre viitorul Summit NATO, cooperare bilaterala in domeniul securitatii, parteneriatului economic bilateral, statului de drept si procesului de reforma.

Veste mare pentru toti angajatii din Romania

Curtea Constitutionala da o veste mare tuturor angajatilor din Romania. Angajatorii nu nu vor mai putea suspenda contractul de munca pe perioada cercetarii disciplinare. Practic, judecatorii CCR taie una.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

ALDE va creste si deveni primul partid din Romania

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat astazi, la Vaslui, ca formatiunea pe care o conduce are sanse sa devina principala forta politica din Romania la alegerile de peste patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )