Libnet.ro
UNICEF

07:45

Administratia Prezidentiala: SRI a precizat ca nu exista motive pentru modificarea gradului de alerta in Romania

România Liberă România Liberă,
Administratia Prezidentiala: SRI a precizat ca nu exista motive pentru modificarea gradului de alerta in Romania

Intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale se arata ca, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost informat, prin Departamentul Securitatii Nationale, de catre structurile de specialitate, despre situatia determinata de tragicul atentat care a avut loc azi la Paris. SRI a precizat ca nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania si nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul tarii noastre in acest moment. continuă pe România Liberă

Presedintie: SRI a precizat ca nu exista motive pentru modificarea gradului de alerta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis, a fost informat, prin Departamentul Securitatii Nationale, de catre structurile de specialitate, despre situatia determinata de tragicul atentat care a avut loc la Paris, SRI.

Presedintele Iohannis, informat de institutiile abilitate despre situatia determinata de atentatul de la Paris. SRI: Nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a fost informat, miercuri, de catre institutiile abilitate ale statului roman despre situatia determinata de atentatul comis in Franta, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat. Potrivit sursei citate, SRI a precizat ca nu exista motive pentru a se modifica gradul de alerta in Romania si nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul tarii noastre in acest moment.

Beneficii quinoa: Top 10 motive pentru care ar trebui s-o consumi

Quinoa nu doar ca este ca este un aliment delicios, insa este excelent pentru sanatatea ta. Iata 10 motive pentru care ar trebui sa incluzi quinoa in dieta ta sanatoasa: 1. Este bogata in vitaminele A, C si E.

Exista premise pentru reorganizarea Oltchim, iar ipoteza falimentului este exclusa

Evolutia financiara a Oltchim din ultimul an arata ca exista premise pentru reorganizarea societatii, iar ipoteza falimentului este exclusa, a declarat, ieri, noul ministru al Economiei, Mihai Tudose, intr-o intalnire cu administratorii judiciari ai combinatului valcean consortiul format din Rominsolv si BDO Business Restructuring), cu administratorul special Bogdan Stanescu, precum si cu o delegatie a Sindicatului Liber Oltchim, condusa de Mihai Diculoiu si Achile Dutu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Chimie si Petrochimie.

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )