Libnet.ro
UNICEF

05:30

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa dea peste 31 milioane euro pentru indicatoare si semafoare

Adevărul Adevărul,
Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa dea peste 31 milioane euro pentru indicatoare si semafoare

Administratia Strazilor Bucuresti a scos la licitatie un contract pe doi ani, estimat la 142,7 milioane lei 31,4 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari de proiectare si executie de semnalizari rutiere pe strazile Capitalei, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Elecronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Adevărul

RATB vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru internet wireless

Regia Autonoma de Transport Bucuresti vrea sa dea 1,34 milioane de euro pentru a achizitiona serviciul de internet wireless care sa fie instalat in mijloacele de transport in comun.

Perchezitii la CFR Marfa intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 6 milioane euro

ACTUALIZARE 07:45 IGPR: Perchezitiile in dosarul CFR Marfa vizeaza un numar de 40 de persoane Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT efectueaza zeci de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in noua judete, pentru destructurarea unei grupari infractionale care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de euro unei societati nationale de transport feroviar, prin delapidare, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Toti oamenii mogulului: Ghita, peste 50 milioane de euro de la STS prin pixul generalului Opris. Echipamentul folosit pentru localizarea avionului prabusit in Muntii Apuseni era facut de firma fostului deputat |DEZVALUIRE

Firmele controlate direct sau prin interpusi de fostul deputat PSD Sebastian Ghita au incasat peste 50. 000 euro de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )