Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un administrator si doi reprezentanti ai unor firme din Constanta, cercetati pentru evaziune fiscala

B1 B1,
Un administrator si doi reprezentanti ai unor firme din Constanta, cercetati pentru evaziune fiscala

Un administrator si doi reprezentanti ai unor societati comerciale sunt cercetati de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Constanta pentru evaziune fiscala si spalare de bani dupa ce au. continuă pe B1

UPDATE: Sinucidere la Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale din Constanta

Un barbat de 43 de ani, angajat al Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale Amiral Ion Murgescu din Constanta s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, joi dimineata. Barbatul a fost gasit ranit de colegi si ulterior a fost transportat in stare grava la spital.

Strazi din Constanta, inundate. Acoperisul unui club din Mamaia, rupt in timpul unei ploi torentiale

Mai multe strazi din Constanta au fost inundate, marti, din cauza unei ploi torentiale, afectand traficul rutier, care s-a desfasurat cu dificultate cel putin o ora, in unele zone apa fiind pana la portiera masinilor, iar in Mamaia acoperisul din lemn al unui club s-a rupt sub greutatea apei, relateaza Mediafax.

Referatul procurorilor: Mircea Basescu s-ar fi folosit de calitatea de frate al presedintelui Romaniei pentru a face trafic de influenta / Banii de mita, numarati cu aparatul intr-un apartament din Constanta

Mircea Basescu s-ar fi folosit de calitatea sa de frate al presedintelui tarii pentru a face trafic de influenta, sustin procurorii anticoruptie in referatul de arestare prevenitiva din dosarul in care fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel pentru a interveni la judecatori astfel incat Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )