Libnet.ro
UNICEF

06:30

Administrator de firma din Alba condamnat la cinci ani de inchisoare pentru inselaciuni bancare

Adevărul Adevărul,
Administrator de firma din Alba condamnat la cinci ani de inchisoare pentru inselaciuni bancare

Un administrator de firma specialist in infractiuni de inselaciune a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la cinci ani de inchisoare cu executare. Gheorghe Drambarean, administratorul SC Vidra Lux SRL Teius, mai are doua condamnari pentru inselaciune si infractiuni la legea cecului si este judecat, intr-un alt dosar, pentru evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Un suporter al echipei de baschet din Craiova, condamnat la 9 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a lovit un politist

Un suporter al echipei de baschet din Craiova, care a lovit un politist in luna aprilie, la meciul dintre SCMU Craiova si Gaz Metan Medias, a fost condamnat la noua luni de inchisoare cu suspendare de Judecatoria Craiova, decizia nefiind definitiva, informeaza Mediafax.

Pedeapsa. Fost agent de politie, condamnat la 3 ani de inchisoare in scandalul Mita pentru permise

Mai multi angajati ai Serviciului Permise si inmatriculari Calarasi au intrat in vizorul ofiterilor Directiei Generale AnticoruptieDGA), dupa ce ar fi primit spaga pentru acordarea carnetului auto. La aproape 4 luni de la perchezitiile care au avut loc in birourilor politistilor, unul dintre ei a fost condamnat.

Doi adolescenti si o fata de cinci ani, accidentati pe un podet: Soferul detinea permisul de doar doua luni

O fetita de cinci ani si doi adolescenti de 16 ani au fost accidentati de un podet de pe Drumul National 2F de catre o fata de 19 ani care detinea permisul de conducere de doua luni. Potrivit Mediafax, cei.

China comemoreaza cinci ani de la seismul devastator din 2008

China comemoreaza astazi cinci ani de la seismul devastator din 2008, care s-a soldat cu aproximativ 90. 000 de morti si disparuti in sud-vestul tarii, din care numerosi copii care au fost prinsi sub daramaturile unor scoli prost construite, conform surselor de presa.

Guatemala: Fostul dictator Rios Montt, condamnat la 80 de ani de inchisoare pentru genocid si crime de razboi

Justitia din Guatemala l-a condamnat vineri pe fostul dictator Efrain Rios Montt, in varsta de 86 de ani, la o pedeapsa cu inchisoarea de 80 de ani, 50 de ani pentru genocid si 30 de ani pentru crime de razboi.

Peste 4 kilograme de aur si argint, confiscate in urma unor perchezitii la o firma din Targoviste

Politistii damboviteni au confiscat peste 4 kilograme de bijuterii din aur si argint, in urma unui control facut la o societate comerciala din Targoviste. Astfel, oamenii legii au gasit aproape 800 de grame de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )