Libnet.ro
UNICEF

17:00

Administrator al unei firme de constructii, cercetat pentru evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administrator al unei firme de constructii, cercetat pentru evaziune fiscala

Un administrator al unei firme de constructii din Ramnicu Sarat este banuit de politisti ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 28 milioane de lei, prin evaziune fiscala. continuă pe Ziarul Bursa

Avocat din Baroul Tulcea, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Un avocat din Baroul Tulcea a fost retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce nu a platit taxe si impozite datorate bugetului de stat si a introdus peste 130. 000 de lei in circuitul licit, desi banii proveneau din activitati de avocatura care nu erau inregistrate contabil, anunta Mediafax.

Ponta, despre reducere TVA: La 24%, merita sa faci evaziune fiscala, dar la 9%, nu prea

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Romania TV, ca reducerea TVA la 9% pentru produsele alimentare va avea ca efect diminuarea evaziunii fiscale fiindca la 24%, merita sa faci evaziune fiscala, dar la 9%, nu prea.

Administratorul unei societati de constructii ce ar fi scos din casierie si din conturi 26,5 mil. lei, cercetat de politie

Un administrator al unei firme de constructii din Ramnicu Sarat este banuit de politisti ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 28. 000 de lei, prin evaziune fiscala, informeaza un comunicat al Politiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )