Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avocat din Baroul Tulcea, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Avocat din Baroul Tulcea, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Un avocat din Baroul Tulcea a fost retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce nu a platit taxe si impozite datorate bugetului de stat si a introdus peste 130. 000 de lei in circuitul licit, desi banii proveneau din activitati de avocatura care nu erau inregistrate contabil, anunta Mediafax. continuă pe Adevărul

Avocat din Tulcea, retinut pentru EVAZIUNE FISCALA si SPALARE DE BANI

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta l-au retinut, vineri, pentru 24 de ore pe avocatul Carmen Violeta Ciocan din Baroul Tulcea, pentru evaziune fiscala, spalare de bani, instigare la fals intelectual, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si fals in declaratii, .

Primarul din Tulcea, RETINUT pentru coruptie

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in 2014.

Primarul din Tulcea, RETINUT pentru coruptie. Sotia edilului, sub control judiciar

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in 2014.

Proprietarii Alfredo Foods, retinuti pentru evaziune fiscala de 12 mil. euro

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse alimentare din Romania, si alte doua persoane,respectiv Mihael Voicu si Catalin Leonte, au fost.

Doi administratori ai companiei Alfredo Foods, arestati preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse alimentare din Romania, si alte doua persoane au fost arestati in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 12 milioane de euro.

Doi administratori ai Alfredo Foods, arestati pentru evaziune de 12 milioane euro

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, au fost arestati in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 12 milioane de euro, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Primarul din Tulcea, RETINUT dupa perchezitiile facute intr-un dosar de coruptie

Update 00. 02 - Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind.

Primarul din Tulcea, retinut de DNA, a primit un apartament drept mita

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea, a fost retinut pentru luare de mita sub forma unui apartament cu trei camere, potrivit unui comunicat emis azi de DNA.

Actionarii grupului de firme Alfredo au fost retinuti sub acuzatia de evaziune fiscala

Actionari si administratori ai grupului de firme Alfredo, Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, au fost retinuti de procurorii DIICOT sub acuzatia de evaziune fiscala si vor fi prezentati miercuri.

Politisti romani si reprezentanti ai Oficiului Fiscal Bonn-Germania efectueaza sapte perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala cu masini second hand

Sapte perchezitii efectuate de politistii romani si reprezentanti ai Oficiului Fiscal Bonn-Germania au loc la aceasta ora in Bucuresti si in judetul Giurgiu, la persoane banuite de evaziune fiscala,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )