Libnet.ro
UNICEF

14:30

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, sub control judiciar

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani, va fi scos din arestul la domiciliu si pus in libertate sub control judiciar, decizia instantei fiind definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Theodor Berna, cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Theodor Berna, aflat in arest la domiciliu din decembrie 2014 intr-un dosar in care este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, a fost plasat sub control judiciar de catre judecatorii Curtii de Apel Ploiesti.

De ce este cercetat directorul Operei Romane sub control judiciar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, acuzat de abuz in serviciu, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1,in motivarea deciziei de cercetare sub control judiciar.

Motivarea deciziei de punere sub control judiciar a directorului Operei Nationale: Razvan Dinca a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea deciziei de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, anunta Mediafax. Potrivit motivarii instantei, anchetatorii au strans suficiente probe din care sa rezulte suspiciunea rezonabila ca Ioan Razvan Dinca a savarsit sase infractiuni de abuz in serviciu si cinci infractiuni de fals in declaratii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )