Libnet.ro
UNICEF

17:00

De ce este cercetat directorul Operei Romane sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
De ce este cercetat directorul Operei Romane sub control judiciar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, acuzat de abuz in serviciu, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1,in motivarea deciziei de cercetare sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Motivarea deciziei de punere sub control judiciar a directorului Operei Nationale: Razvan Dinca a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea deciziei de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, anunta Mediafax. Potrivit motivarii instantei, anchetatorii au strans suficiente probe din care sa rezulte suspiciunea rezonabila ca Ioan Razvan Dinca a savarsit sase infractiuni de abuz in serviciu si cinci infractiuni de fals in declaratii.

Avocatul Doru Bostina, cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, dupa ce ICCJ i-a admis contestatia, informeaza Mediafax.

Primarul prahovean, arestat pentru abuz in serviciu, va fi cercetat sub control judiciar

Primarul comunei prahovene Valea Doftanei, Ion Manea, arestat preventiv pentru acuzat de abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, a fost pus sub control judiciar, a decis definitiv, joi, Curtea de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

Director la Casa de sanatate Teleorman, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe Iulica Iulian Rizea, director al Directiei Relatii Contractuale din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman, pentru luare de mita.

Director din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman, cercetat sub control judiciar pentru luare de mita

Directorul Directiei Relatii Contractuale din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman se afla sub control juciciar pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita. Procurorii din.

Un director din cadrul CAS Teleorman a fost pus sub control judiciar de DNA. Iulian Rizea este cercetat pentru luare de mita

Un director din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman a fost pus sub control judiciar la cererea DNA, fiind suspectat de luare de mita. Iulian Iulica Rizea este cercetat pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest. Acesta va fi cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina, va fi cercetat sub control judiciar dupa ce magistratii Curtii Supreme i-au admis contestatia prin care a atacat masura arestului preventiv. Acesta a fost arestat preventiv pe 15 mai, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

MOTIVARE: Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea deciziei de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu.

Judecator:Directorul Operei Nationale a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea deciziei de cercetare a sa sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu.

Motivare instanta: Directorul Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze martori si sa distruga probe din dosar

Directorul suspendat al Operei Nationale, Razvan Dinca, a incercat sa influenteze inculpati si martori din dosar si a vrut sa distruga probe ale anchetei, arata Judecatoria Sectorului 1, in motivarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )