Libnet.ro
UNICEF

11:30

Administratorul unei firme de livrare de medicamente, arestat pentru evaziune fiscala. Despre ce suma este vorba

România Liberă România Liberă,
Administratorul unei firme de livrare de medicamente, arestat pentru evaziune fiscala. Despre ce suma este vorba

Administratorul unei firme din Slobozia care livra produse farmaceutice a fost arestat, fiind cercetat pentru evaziune fiscala de aproape 1 milion de lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Patronul Alistar Security, ARESTAT pentru evaziune de 3 mil. euro

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut, alaturi de alte sapte persoane, in dosarul de evaziune si spalare de bani, cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti urmand sa ceara.

ANAF ar fi sesizat DNA in cazul firmelor Murfatlar si Euravipo, pentru evaziune fiscala

ANAF ar fi sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul grupului Euravipo SA, care detine si Murtfatlar, pentru evaziune fiscala de peste 700 de milioane de lei, conform unor surse citate de B1 TV.

Om de afaceri din Ialomita, arestat preventiv pentru evaziune fiscala

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus, ieri, arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a inculpatului Grigoriu Alexandru, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, arata un comunicat transmis, astazi, redactiei.

Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, pentru evaziune de 3,6 mil. lei

Politistii fac sapte perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, la persoane suspectate ca, prin firme fantoma, au inregistrat operatiuni fictive cu produse petroliere si inchirieri de utilaje, pentru a deduce ilegal TVA. Prejudiciul produs prin spalare.

Arad: Barbat arestat pentru trafic de droguri

Un tanar din Arad a fost arestat preventiv pentru trafic international de droguri, intrucat este acuzat ca a introdus in tara si a comercializat sapte kilograme de pentedrona, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2425 seconds )