Libnet.ro
UNICEF

00:08

ADMITERE FACULTATE 2014. Au inceput inscrierile la Facultatea de Litere. Conditiile de selectie

Adevărul Adevărul,
ADMITERE FACULTATE 2014. Au inceput inscrierile la Facultatea de Litere. Conditiile de selectie

Pe data de 21 iulie a fost demarata sesiunea de admitere la Facultatea de Litere din Craiova. Au fost scoase la concurs 313 de locuri la buget si 423 la taxa. continuă pe Adevărul

ADMITERE FACULTATE 2014 Facultatea de jurnalism a atras concurenta maxima la Universitatea din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti a publicat luni datele privind inscrierile la facultatile sale la Admiterea din 2014. Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii are cei mai multi candidati pe un loc, peste 9, urmata de Geografie si Limbi Straine. Aceasta din urma se poate lauda insa cu cea mai concurenta pe specializari: 85 de tineri concureaza pe un loc la Limbi Moderne Aplicate.

ADMITERE FACULTATE 2014 Universitatile care au cea mai mare concurenta. Examenele incep luni

Eliminarea examenului la ASE aproape a triplat numarul de candidati inscrisi, in timp ce universitatile cu traditie, inclusiv Medicina, au avut parte de scaderi la inscrierile din 2014. Mare parte din facultatile care selecteaza studentii pe baza de examen intra in saptamana de foc, altele au inceput chiar din weekend.

ADMITERE FACULTATE 2014 S-a dat admitereala meseria deMircea Badea

461 de candidati au sustinut ieri examenul scris la specializarea Jurnalism,din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Cei mai multi sunt fascinatide Mircea Badea, vedeta postului de televiziune Antena 3.

Admitere facultate 2014. UPG Ploiesti a afisat primul set de liste

Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti a afisat sambata, cu doua zile mai devreme decat era programat, primul set de liste cu absolventi admisi la specializarile universitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )