Libnet.ro
UNICEF

12:30

ADMITERE LICEU 2013 Absolventa din Timisoara: Liceul a avut o influenta imensa asupra mea

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2013 Absolventa din Timisoara: Liceul a avut o influenta imensa asupra mea

Cele mai bune licee din Timisoara au dat absolventi in sferele inalte ale societatii, iar generatiile urmatoare promit la fel de mult, in ciuda problemelor sistemului de invatamant. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2013: 29 de elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu.

Admitere liceu 2013. Un numar de 29 de absolventi ai clasei a VIII-a din Capitala au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4. 326 au medii intre 9 si 10, in timp ce 255 de elevi pot fi admisi in liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucuresti publicate pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale MEN). Dintre cei 4. 326 de absolventi cu medii intre 9 si 10, peste 2. 300 sunt cu medii intre 9,50 si zece, iar 29 au media de admitere in liceu 10. Media de admitere in liceu este calculata ca .

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi tulceni: Adelina Jelescu, absolventa a Colegiului Haret, se indreapta spre o cariera in politica

Este una dintre elevele din judet care a reusit sa promovze liceul cu brio: in anul 2012 a obtinut media 10 la examenul de bacalaureat.

ADMITERE LICEU 2013 Profesorul care preda de peste 20 de ani la Info

George Georgescu este unul dintre profesorii de top de la Liceul Teoretic Grigore Moisil, mai familiar timisorenilor drept Liceul de Informatica.

ADMITERE LICEU 2013 Povestea unei absolvente indragostite de germana: Ana Maria Herta e cea mai premiata olimpica nationala din Hunedoara

Absolventa a Colegiului National Decebal din Deva, Ana Maria Herta se poate mandri cu o performanta rara in invatamantul romanesc. in acest an, Ana Maria a obtinut pentru a cincea oara Premiul I la Olimpiada Nationala de Germana.

ADMITERE LICEU 2013 Povestea unei eleve indragostite de germana: Ana Maria Herta e cea mai premiata olimpica din Hunedoara

Absolventa a Colegiului Decebal din Deva, Ana Maria Herta se poate mandri cu o performanta rara in invatamantul romanesc. in acest an, Ana Maria a obtinut a cincea oara Premiul I la Olimpiada de Germana.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni profesori din judetul Neamt. Carmen Capitanu pregateste olimpici in liceul de la poalele Cetatii lui Stefan

Adevarul. ro va prezinta cativa dintre profesorii nemteni care fac perfomanta an de an cu elevii care le trec prin mana si liceele la care acestia activeaza. Unul dintre profesorii care fac cinste judetului este Carmen Capitanul, de la Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt.

ADMITERE LICEU 2013 Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Bucurestiul are multe licee celebre, unele vechi de peste un secol, cu traditie si care au fost ridicate la statutul de Colegii Nationale. Cand vine vorba de alegerea unui liceu foarte bun pentru copiii lor, parintii se uita cel mai adesea la Sf. Sava, Mihai Viteazul, Tudor Vianu, sau, cine isi permite taxele de scolarizare, la Liceul International de Informatica, care este o institutie privata.

ADMITERE LICEU 2013 Povestile celor mai buni elevi ai Teleormanului

Adevarul ii ajuta pe tinerii care au dat Capacitatea sa-si aleaga liceul la care se vor inscrie prezentandu-le povestile si sfaturile a doi elevi de top de la doua licee de top din judetul Teleorman: Dana Ciupageanu, fost elev de marca al Colegiului National Anastasescu din Rosiorii de Vede si Adriana Stancu, olimpic al Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria.

ADMITERE LICEU 2013 Profesoara de la Balcescu care preda c-an SUA : la ora trebuie sa fii actor si magician

Corina Sitaru de la Liceul Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca preda matematica de peste 30 de ani si a invatat, cu fiecare generatie de elevi, ca trebuie sa tina innoiasca constant metodele didactice.

ADMITERE LICEU 2013 Profesoara de la Balcescu care preda ca-n SUA : la ora trebuie sa fii actor si magician

Corina Sitaru de la Liceul Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca preda matematica de peste 30 de ani si a invatat, cu fiecare generatie de elevi, ca trebuie sa tina innoiasca constant metodele didactice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )