Libnet.ro
UNICEF

20:30

Admitere cu scandal la Facultatea de Medicina din Bucuresti: Candidatii sustin ca subiectele au fost gresite / Mihnea Costoiu: Din punct de vedere procedural, Universitatea de Medicina a respectat toate normele

Hotnews Hotnews,
 Admitere cu scandal la Facultatea de Medicina din Bucuresti: Candidatii sustin ca subiectele au fost gresite / Mihnea Costoiu: Din punct de vedere procedural, Universitatea de Medicina a respectat toate normele

Aproximativ 200 de tineri care au sustinut examenele de admitere la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti sustin ca au avut de rezolvat subiecte gresite si contesta rezultatul admiterii. Acestia au intrat vineri in Facultatea de Medicina, unde au discutat cu rectorul universitatii, Ioanel Sinescu, si cu ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu. La finalul discutiilor, ministrul a declarat ca din punct de vedere procedural, Universitatea de Medicina a respectat toate normele. Rectorul Ioanel Sinescu a precizat ca numarul de locuri la Facultatea de Medicina nu se poate mari decat pana la un punct. continuă pe Hotnews

Admitere cu scandal la Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti: Candidatii sustin ca subiectele au fost gresite

Mai multi tineri care au sustinut examenele de admitere la facultatile Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti s-au adunat in fata universitatii si sustin ca au avut de rezolvat subiecte gresite, transmite B1 TV. Tinerii si parintii acestora vor ca profesorii care au corectat lucrarile de examen sa prezinte numarul intrebarilor eronate.

Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. O femeie a fost ranita

Un accident rutier a avut loc in cartierul Baneasa din Bucuresti, pe DN1, la iesirea din Capitala. O persoana a fost ranita in urma accidentului. Un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a.

Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. Traficul este ingreunat

Un accident rutier a avut loc in cartierul Baneasa din Bucuresti, pe DN1, la iesirea din Capitala. O persoana a fost ranita in urma accidentului. Potrivit primelor informatii de la fata locului, un.

Circulatie intrerupta pe DN1, la iesirea din Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este intrerupt pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier, in care a fost ranita o persoana, transmite Agerpres.

Admitere cu scandal la Facultatea de Medicina: Candidatii spun ca subiectele au fost gresite

Scandal la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. 100 de candidati contesta examenul de admitere la aceasta facultate. Viitorii studenti afirma ca doua intrebari din cadrul.

ADMITERE FACULTATE 2013 Probele continua la Universitatea din Bucuresti si la Politehnica. Topul celor mai cautate specializari

Marti, 23 iulie, candidatii sustin examenele de admitere la Facultatea de Geografie, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, proba eliminatorie la engleza de la Facultatea de Stiinte Politice si a doua proba de admitere la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Admitere cu SCANDAL la Medicina: Zeci de candidati respinsi CONTESTA subiectele.

Zeci de candidati respinsi la admiterea la Facultatea de Medicina de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Capitala contesta subiectele de la examen motivand ca unele dintre ele nu erau din programa, iar altele au fost formulate gresit, relateaza Mediafax. Mai multi candidati respinsi la admitere au fortat, vineri, intrarea in sala in care comisia intocmea documentele referitoare la admitere, reclamand ca mai multe grile au fost scanate gresit sau ca au existat .

Admiterea la UMF Bucuresti: Candidatii contesta formularea subiectelor

Mai multi tineri care au sustinut examenele de admitere la facultatile Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila Bucuresti contesta modul in care au fost formulate subiectele la examen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )