Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un adolescent dat disparut la Sibiu a fost gasit mort

Adevărul Adevărul,
Un adolescent dat disparut la Sibiu a fost gasit mort

Un adolescent de 15 ani dat disparut in cursul zilei de luni la Sibiu a fost gasit mort in dupa-amiaza aceleiasi zile. continuă pe Adevărul

Managerul unui local din Centrul Vechi al Capitalei a fost gasit mort, intr-un sac, sub ruinele localului pe care-l conducea, la trei saptamani dupa ce cladirea a fost incendiata

Managerul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei ar fi fost omorat la jumatatea lunii iunie, el fiind gasit, joi, sub ruinele localului ars in urma cu trei saptamani. Conform unor surse din politie patronul restaurantului ar fi principalul suspect l-ar fi omorat si ar fi dat foc unui apartament situat deasupra pentru a crea impresia ca victima a murit in incendiu.

Un om de afaceri a fost gasit carbonizat, sub ruinele localului pe care-l detinea in Centrul Vechi al Capitalei, la trei saptamani dupa ce cladirea a fost incendiata

Un om de afaceri a fost gasit carbonizat, sub ruinele localului sau din Centrul Vechi al Capitalei, care a fost distrus intr-un incendiu, in urma cu trei saptamani. Barbatul disparuse cu trei zile inainte de incendiu.

Un bebelus a fost gasit abandonat in scara unui bloc din Craiova

Un bebelus nascut de o zi a fost gasit abandonat in scara unui bloc din cartierul Valea Rosie. Oamenii legii au demarat o ancheta si incearca sa o gaseasca pe femeia care si-a abandonat pruncul.

Afaceristul gasit mort in Centrul Vechi, ucis pentru o afacere cu terenuri din Pipera

Patronul clubului din Centrul Vechi gasit carbonizat sub ruinele restaurantului sau ar fi fost ucis dupa ce a incercat sa il insele pe asociatul sau cu peste 120. 000 de euro, bani pe care acesta ii investise intr-o afacere cu terenuri din Pipera.

Un celebru avocat saudit a fost condamnat la 15 ani de inchisoare

Un avocat celebru din Arabia Saudita, cunoscut pentru lupta sa acerba de aparare a drepturilor omului, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a insultat autoritatile Regatului. Waleed Abulkhair foto).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )