Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adolescenta de 13 ani din Romania, membra a clubului celor mai inteligenti oameni de pe planeta. Se distreaza cu exercitii de simulare a misiunilor NATO

Adevărul Adevărul,
Adolescenta de 13 ani din Romania, membra a clubului celor mai inteligenti oameni de pe planeta. Se distreaza cu exercitii de simulare a misiunilor NATO

Bianca Mayer Rosca 13 ani) este eleva in clasa a VII-a la Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati si a castigat pana acum olimpiadele judetene de Matematica si Lingvistica, obtinand si o medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica. A intrat de anul trecut in clubul select al membrilor Mensa, cei mai inteligenti oameni de pe planeta, cu un coeficient de inteligenta de peste 130. continuă pe Adevărul

Un copil de 13 ani din Vaslui a fost gasit mort in locuinta: Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta, potrivit adevarul. ro. Tatal copilului a sunat la numarul de urgenta 112.

O fata de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt ranite grav, in urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea

O adolescenta de 13 ani si-a pierdut viata, joi, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulatie.

Copil de 13 ani gasit mort in locuinta: Casa era plina de fum. Tatal nu a putut explica ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani, din localitatea vasluiana Blagesti, a fost gasit mort in casa, joi dupa-amiaza, de catre un echipaj de la Serviciul de Ambulanta solicitat sa acorde ajutor minorului aflat in stare de inconstienta.

Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Mihai Gadea l-a avut invitat in emisiune la Sinteza zilei, de la Antena 3, pe Petrica Manolachi, un tanar de 37 de ani din Iasi care a stat pe nedrept in inchisoare timp de trei ani si.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Asiguratorii: Dupa sase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numarul de accidente rutiere grave din Romania este in continuare unul ingrijorator

Primele patru luni ale anului 2017 au fost marcate de cel putin 16 de accidente foarte grave cauzate de vehicule de transport comercial, accidente soldate cu peste 60 de raniti si 16 de persoane decedate, arata o analiza facuta de UNSAR Uniunea asiguratorilor) pe baza informatiilor aparute in presa. Incalcarile prevederilor legale de catre unele companii de transport din Romania conduc constant la tragedii, atat pe sosele din tara, cat si din afara granitelor si duc la cresteri constante ale despagubirilor acordate in urma accidentelor, cu impact direct in pretul politei de asigurare RCA, spun asiguratorii.

Hans Klemm: Daca se fac schimbari in legislatia din Romania, speranta este ca lupta anticoruptie sa fie intarita

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca, daca sunt facute schimbari in legi sau in legislatia din Romania, speranta Statelor Unite ale Americii este ca rezultatul sa fie intarirea lupte impotriva coruptiei pentru ca statul de drept sa fie consolidat, arata Agerpres.

Un copil de opt ani din Vaslui a cazut cu pieptul intr-un tarus. Medicii l-au gasit respirand prin gaura facuta in plaman

Un copil, in varsta de 8 ani, din comuna vasluiana Alexandru Vlahuta, a cazut cu pieptul intr-un tarus, in timp ce se juca nesupravegheat. Medicii care au ajuns la fata locului l-au.

Ministrul Educatiei: Studentii basarabeni se pot inscrie online la universitatile din Romania, pot trimite documentele scanate pe e-mail

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca viitorii studenti din Republica Moldova se pot inscrie online la universitatile din Romania, trimitand prin e-mail, la facultatile dorite, documentele scanate necesare inscrierii, noteaza News. ro. Aceasta masura vine in contextul in care proiectul noii metodologii de scolarizare a romanilor de pretutindeni, aflat in dezbatere publica pana in 7 aprilie, prevede ca romanii cu domiciliul stabilit in Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Croatia, Israel si diaspora sa isi depuna personal dosarele de inscriere la facultatile din Romania pe care doresc sa le urmeze.

Un copil de 8 ani din Vaslui se afla in stare grava dupa ce a cazut intr-un tarus

Un copil in varsta de 8 ani din localitatea Buda, comuna Alexandru Vlahuta, a fost grav ranit marti dupa ce a cazut intr-un tarus, in curtea locuintei, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )