Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat. Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni,. continuă pe Antena3

O adolescenta de 16 ani a disparut fara urma de trei zile

Diana Belici a fost vazuta ultima data in 24 mai cand a plecat la liceu. Nu s-a mai intors insa acasa si de atunci politistii o cauta fara incetare.

Caz revoltator in Brazilia! O adolescenta in varsta de 16 ani a fost violata de peste 30 de barbati

Caz socant in Brazilia! O minora, in varsta de 16 ani, a fost violata de peste 30 de barbati. Mai mult, suspectii au postat imagini din timpul agresiunii sexuale pe retele de socializare,.

Brazilia, in stare de soc. Tanara de 16 ani, violata in grup de peste 30 de barbati

Unul din suspectii violului colectiv asupra unei adolescente de 16 ani intr-o favela din vestul orasului Rio de Janeiro, care a socat Brazilia, a fost arestat sambata intr-o operatiune ce a.

S-a spanzurat la 38 de ani din prea multa dragoste

Sfarsitul unei povesti de iubire a fost prea mult pentru un barbat de 38 de ani, din satul Baltati, comuna Tatarani, judetul Vaslui.

O femeie in varsta de 74 de ani din judetul Gorj a fost sfasiata de o haita de caini. Autoritatile nu iau nicio masura

O femeie in varsta de 74 de ani din Targu Carbunesti, judetul Gorj, a fost sfasiata de o haita de caini, iar autoritatile nu au luat nicio masura in acest sens, pentru ca.

Adolescenta de 16 ani disparuta de cinci zile a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat

Diana Belici a fost gasita de politisti dupa mai multe zile de cautari si reincredintata familiei. Cercetarile continua pentru a se stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )