Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adolescenta de 16 ani, disparuta din Barlad de doua saptamani, a fost gasita. Madalina: Sunt bine, nu sunt moarta

Adevărul Adevărul,
Adolescenta de 16 ani, disparuta din Barlad de doua saptamani, a fost gasita. Madalina: Sunt bine, nu sunt moarta

Madalina Popa, adolescenta de 16 ani din Barlad data disparuta, a fost gasita la nicio zi dupa ce politistii au mediatizat cazul. Tanara a fost identificata de rudele iubitului. continuă pe Adevărul

Gradina Zoologica din Barlad scoate la vanzare 200 de gaini si cocosi, patru vaci si doi vitei

Doua sute de gaini si cocosi, dar si patru vaci si doi vitei vor fi scosi la licitatie de Gradina Zoologica din Barlad, dupa ce conducerea unitatii a considerat ca nu se mai justifica cresterea.

O femeie a facut o descoperire MACABRA intr-o casa abandonata din Barlad

O femeie a descoperit, miercuri, un cadavru in stare avansata de putrefactie, intr-o casa abandonata din Barlad .

Cursul BNR, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit Mediafax.

Hayssam a SCAPAT de 16 ani de inchisoare

Omar Hayssam va ispasi o pedeapsa cu 16 ani mai mica decat cea la care fusese condamnat initial pentru terorism, sirianul fiind condamnat definitiv la 23 de ani de inchisoare. Magistratii Curtii de Apel au decis.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

VIDEO Sefa misiunii FMI in Romania: Nivelul propus pentru scaderea taxelor trebuie reconsiderat cu atentie. Sa iei o astfel de decizie pe baza rezultatelor din primele doua luni este prematur

Nivelul propus pentru scaderea taxelor ar trebui reconsiderat cu atentie, iar luarea unei decizii pe baza datelor financiare inregistrate in primele doua luni din acest an este prematura, considera sefa misiunii FMI in Romania, Andrea Schaechter, potrivit Mediafax.

Licitatie deschisa pentru construirea a 16,8 km din Autostrada Brasov - Oradea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) deschide licitatia pentru construirea unui tronson de 16,8 kilometri din Autostrada Brasov-Oradea, firmele interesate de acest proiect, estimat la o valoare de 687,5 de milioane de lei, fara TVA, pot depune ofertele pana la data limita de 6 mai 2015, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )