Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adolescentii de 15 ani dati disparuti dupa ce au fugit impreuna au fost gasiti

Adevărul Adevărul,
Adolescentii de 15 ani dati disparuti dupa ce au fugit impreuna au fost gasiti

Cei doi minori din Hunedoara, pe care Politia i-a dat in urmarire nationala, dupa ce au plecat din familiile lor, suparati ca parintii nu sunt de acord cu prietenia lor, au revenit acasa. continuă pe Adevărul

Iubirea imposibila a adolescenti de 15 ani. Maria si Beniamin au fugit de acasa impreuna, lasandu-si familile disperate

Doi elevi de 15 ani au fost dati disparuti de familiile lor. Cei doi adolescenti din Hunedoara ar fi fugit impreuna de acasa, suparati ca nu sunt lasati sa se iubeasca.

Iubirea imposibila a doi adolescenti de 15 ani. Maria si Beniamin au fugit de acasa impreuna, lasandu-si familile disperate

Doi elevi de 15 ani au fost dati disparuti de familiile lor. Cei doi adolescenti din Hunedoara ar fi fugit impreuna de acasa, suparati ca nu sunt lasati sa se iubeasca.

A fost adus la spital si medicii l-au trimis acasa cu tratament pentru raceala si gripa. Dupa doua zile, baiatul de 15 ani a murit

Un pusti de 15 ani a murit, dupa ce medicii l-au diagnosticat cu o forma usoara de gripa si l-au trimis acasa. Sean Hughes, din Dublin, fusese adus la spital saptamana trecuta, iar medicii i-au dat.

Au fugit de acasa fiindca nu erau lasati sa fie impreuna. Parintii elevilor de 15 ani sunt disperati si ii cauta peste tot

Parintii nu i-au lasat sa fie impreuna, asa ca doi adolescenti de 15 ani din Hunedoara au decis sa fuga de acasa. Cand si-au dat seama ca lipsesc, familiile lor au alertat politistii.

A murit magistratul Olga Sabau. A fost 15 ani presedinte al Judecatoriei Hateg

Doliu in breasla magistratilor. Judecatoarea Olga Sabau a murit. Ea a fost presedinte al Judecatoriei Hateg timp de 15 ani.

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Australian Open 2018: miracol la Antipozi, o jucatoare de 15 ani a ajuns in turul al doilea dupa ce a batut o favorita!

O tanara de doar 15 ani a dat marea lovitura la Australian Open, dupa ce a trecut trei tururi de calificari si a castigat si in primul meci de pe tabloul principal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )