Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adomnitei: Ma voi suspenda din functiile detinute in PNL

România Liberă România Liberă,
Adomnitei: Ma voi suspenda din functiile detinute in PNL

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a declarat ca este socat de decizia instantei de a-l plasa in arest la domiciliu si ca se va autosuspenda din toate functiile detinute in PNL, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Adomnitei se SUSPENDA din functiile detinute in PNL: Sunt socat de decizia instantei de a-mi da arest la domiciliu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute.

Presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei: Ma voi suspenda din functiile politice detinute in PNL. Sunt socat si dezamagit de decizia judecatorului

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL,.

UPDATE Cristian Adomnitei, plasat in arest la domiciliu: Sunt socat, ma voi suspenda din functiile detinute in PNL

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, arestat la domiciliu, joi seara, pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual, a declarat ca se va suspenda din functiile detinute in PNL, adaugand ca se simte socat si dezamagit de decizia Curtii de Apel Iasi.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei se suspenda din functiile din PNL

ACTUALIZARE 20:50 Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, anunta ca se autosuspenda din toate functiile din PNL, desi se considera nevinovat.

Liviu Dragnea spune ca va renunta la functiile detinute daca va fi condamnat in dosarul Referendumul: Sa speram insa ca nu va fi cazul

Ministrul Dezvoltarii Regionale si presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune ca va renunta la toate functiile publice detinute daca vineri va fi condamnat in dosarul Referendumul.

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e.

Mircea Lucescu: La finalul sezonului voi pleca din Ucraina, din cauza razboiului

Tehnicianul Mircea Lucescu sustine ca la finalul sezonului va parasi echipa Sahtior Donetk si infirma zvonurile potrivit carora ar fi discutat cu un oficial din Turcia, potrivit gandul. info. Vreau sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )